Ticaret Sanayi Odası ve Tarım İŞKUR’dan Kamu Personeli Alımı

Ticaret Sanayi Odası ve Tarım İŞKUR’dan Kamu Personeli Alımı

İŞKUR yeni yayınladığı kamu ilanları bulunuyor. Ticaret Sanayi Odası ve Tarım tarafından kamu personeli alımları yapılacak. En az lise mezunu adayların başvuru yapacağı ilanlarda KPSS şartı aranmıyor.

İŞKUR yeni kamu ilanları yayınladı. Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarım araştırma enstitüsü tarafından kamu personeli alımları yapılacak. Başvuru yapacak adaylar en az lise mezunu olması talep edildi. KPSS şartı aranmayan ilanlardaki diğer şartlar şöyle sıralandı;

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası: Proje Danışmanı Alımı; İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakülteleri mezunu olması gerekiyor. 00005524759 iş ilan numarası ile İŞKUR’a başvuru yapılacak. Türkiye genelinden başvuru kabul edilecektir.

İş Tanımı: Isparta Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Ekonomik Araştırmalar ve Proje biriminde görev alacak. personel; URGE projelerinde faaliyet gösterecek, Oda bünyesinde gerçekleştirilecek olan projelerin yazım, hazırlık ve yönetiminde görev alacak, Oda bünyesinde gerçekleştirilen toplantı, organizasyon gibi faaliyetlerde görev alacak, Genel Sekreterlikçe verilen diğer görevleri yerine getirecek, raporlama faaliyetlerini yerine getirecektir.

Başvuru Esnasında Sunulması Gereken Evraklar: Başvuru sahibine ait güncel ve fotoğraflı özgeçmiş (CV), kimlik fotokopisi, güncel adli sicil belgesi, en son mezun olunan okula ait diploma ya da Okul tarafından onaylanmış geçici mezuniyet belgesi, YDS sınav sonuç belgesi, Online başvuru kabul edilmeyecektir.

Balıkesir Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personel alımı unvan ve şartları verildi. Bu ilana sadece Balıkesir şehrinde oturanlar başvuru yapabilecek. 00005526794 iş ilan numarası ile iş kurumuna internetten veya şube üzerinden başvuru yapılabilir.

Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği);

Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş 40 yaşın doldurmamış olmak,

Tarım ve hayvancılık alanında eğitim veren Ortaöğretim Lise ve dengi okul mezunu olmak,

Tarım ve Hayvancılık faaliyetlerinde çalışmasına engel bir sağlık sorunu olmamak,

Bandırma, Gönen, Manyas, Erdek ilçelerinde ikamet ediyor olmak,

Alınacak kişiler 5 ay 29 gün geçici süreli olarak çalıştırılacaktır.

Noter kura çekimi 18 Haziran 2020 Cuma günü saat 14:00’da Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitü Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.