TMO 189 Sözleşmeli Personel Alımı (3 Yıllık Sözleşme)

TMO 189 Sözleşmeli Personel Alımı (3 Yıllık Sözleşme)

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından en az lise mezunu KPSS 2018/2 tercih kılavuzu kapsamında alınacak 189 sözleşmeli personel için başvurular 20 Aralıkta sona eriyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlük bünyesinde çalıştırılmak üzere kadrolu 189 sözleşmeli memur alımı yapılacağını açıkladı. Toprak Mahsulleri Ofisi’ne KPSS 2018/2 merkezi atama ilanı doğrultusunda Lisans mezunu 48, Ön lisans mezunu 58 ve lise mezunu 83 olmak üzere toplamda 189 adet kadrolu devlet memuru istihdamı yapılacak.

TMO bünyesinde gerçekleştirilecek atamalar için yapılacak başvurularda KPSS 2018/2 tercih kılavuzunda KİT’lerle ilgili hususlara dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü hususların dışında kalan kişiler atanmaya hak kazansa bile göreve başlamaları kesinlikle yapılmayacaktır.

Toprak Mahsulleri Ofisi bünyesinde 189 memur alımında Lisans mezunları kadroları için Eksper, Kimyager, Memur, Mühendis, Ekonomist, İstatistikçi unvanların da; Ön lisans mezunları için Ambar Memuru, Muhasebeci, İtfaiyeci, Memur, Sekreter, Bilgisayar İşletmeni unvanlarında; lise mezunları için ise sadece Teknisyen unvanlarında alım yapılacağı açıklanmıştır.

Alımlar ile ilgili PDF dosyasına Bakanlığın internet sitesinden göz atabilirsiniz. Bu dosyada 189 TMO memur alımı ile ilgili kadro durumu, kontenjan detayları ve hangi ilden kaç adet memur ve hangi unvanlarda alınacağına ilişkin bilgileri bulabilirsiniz.

Yapılacak KPSS 2018/2 memur atamasında Toprak Mahsulleri Ofisi TMO Genel Müdürlüğü kadrolarına tercih yapacak adayların farklı olarak belirtilen istisna durumlar hariç olmak üzere üç yıllık hizmet süresini bitirmedikleri taktirde yerleştirme işlemlerine katılamayacaklarını bilgisini göz önünde bulundurmaları oldukça önemlidir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.