TPE KPSS’SİZ 55 Danışman Alımı 2018

TPE KPSS’SİZ 55 Danışman Alımı 2018

Türk Patent ve Marka Kurumu Türk Sınai Mülkiyet Değerlendirme ve Danışma hizmetleri 55 Sınai Mülkiyet Danışmanı alımı yapıyor. Başvurular başlamış olup 22 Haziran 2018 de sona erecektir.

Türk Patent ve Marka Kurumu alımı yapılacak 55 danışman için ilan yayınladı. Başvuruları başlayan ilana son başvuru olarak 22 Haziran 2018 açıklandı. Alımı yapılacaklar merkez adresine istihdam edilecektir.

Patent kurumunun yaptığı alımlar 55 kişi olarak ve alımı yapılacak şehir olarak Ankara merkez olarak görülmektedir. Başvuracaklar evraklarını kurumun internet sitesi üzerinden alınacak iş talep formu doldurularak istenen belgelerle birlikte türk patent kurumu genel evrak bölümünde imza karşılığında şahsen başvuru yapılacaktır. Hipodrom caddesi no; 115 yenimahalle Ankara adresine başvuru yapılacaktır.

Adaylardan istenen belgeler; iş talep formu, diploma veya mezuniyet belgesi, adli sicil belgesi, kimlik fotokopisi ve yabancı dil belgesi olması gerekmektedir.

Başvuracaklar üniversitelerin kılavuzda yer alan bölümleri mezunu, 35 yaş şartı bulunmaktadır. Mülakat sınavı ile alım yapılması gerekmektedir. Posta yolu ile başvuru kabul edilmeyecektir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.