TRT İş İlanları Kariyer Başvuru Ekranı Açık

TRT İş İlanları Kariyer Başvuru Ekranı Açık

TRT yeni personel alımı için başvuru ekranını aktif hale getirdi. Başvuru yapmak isteyen adaylar genel şartlara uyuyor ise başvuru yapabilecektir. 8 farklı branşta alım yapılacak olup 2 branşın genel şartlarını sizler için detaylandırdık.

TRT iş ilanları kariyer başvuru ekranına nasıl ulaşılacak.

TRT yeni personel alımı için başvuru ekranını erişime açtı.

TRT iş ilanları kariyer başvuru ekranı sayfa sonuna ilave edilmiştir. Personel alımını 8 farklı branşta yapacaktır. 2 branşı sizler için detaylandırdık. Personel alımına başvuru ve diğer unvan özellikleri aşağıda bulunan link adresinde bulunmaktadır.

Medya Planlama Uzmanı Genel Nitelikler:

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan, En az 6-7 yıllık medya planlama tecrübesi olan, Offline, online mecralar konusunda deneyimli, Çok iyi derecede İngilizce bilen, Erkek adaylar için askerlik sürecini tamamlamış bulunan, İstanbul'da ikamet eden ya da edebilecek olanların başvurusu alınacak.

Görev Tanımı: TRT çatı marka ve alt markalarının medyadaki yansımalarına katkı sağlamak üzere medya stratejisi, planlama ve satın alma süreçlerini yönetmek, Online ve Offline medya planlarının oluşturulmak, Planlama sürecinde iç paydaş ve kreatif ajanslarla iletişim halinde olmak, Planlamaların sonuçlarını değerlendirmek ve raporlamak, Mecralarla iletişime geçerek yaratıcı çözümler sağlamak, Mecra maliyet ve verimlilik raporları hazırlamak.

Marka İletişim Uzmanı Genel Nitelikler:

Üniversitelerin tercihen İletişim Fakültelerinden mezun olan, En az 5 yıl marka iletişimi ve pazarlama yönetimi konusunda deneyimine sahip olan, İletişim dili kuvvetli ve analitik tarafları güçlü bir karaktere sahip olan, Tercihen medya sektöründe deneyimine sahip olan, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olan, İngilizce bilgisi en az B1 düzeyinde, Seyahat engeli bulunmayan, İstanbul'da ikamet eden ya da edebilecek olan olması gerekmektedir.

Görev Tanımı: TRT kanalları için marka iletişim stratejisi tasarlamak ve uygulamak, Marka müdürü ile birlikte tüm paydaşlar ile ilişkileri yönetmek, İlgili alt marka veya projelerde marka sorumlusu olarak aktif rol alarak tüm yaratıcı çalışmaları bilgilendirmek (briefing), yönetmek, sunmak ve iletişimin/ kampanyanın aktivasyonunu ve raporlanmasını gerçekleştirmek, Kurum içi ve dışı kreatif iş ortakları aracılığıyla kampanya yayınlarını yönetmek, Birden fazla platformda stratejik hedeflere ulaşabilmek için etkili iletişim ve takım çalışması ortaya koymak, Program, dizi veya dijital ürünlerin tanıtım stratejilerini oluşturmak ve ilgili kampanyaları yönetmek, Kurumsal etkinliklerde tüm süreci A’dan Z’ye takip etmek ve marka bütünlüğü açısından kontrol etmek, Tüm pazarlama ve markalama faaliyetlerinin TRT marka konumlandırmasına ve stratejisine uygun hazırlamak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum