TSK  Muvazzaf Astsubay Alımında Yedek Adayların Kayıt

TSK Muvazzaf Astsubay Alımında Yedek Adayların Kayıt

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Dış kaynaktan muvazzaf astsubay temini kapsamında yedek olarak sıralamalara dahil olan adaylar için kayıt tarihleri açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinde yapılan duyuruda Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine diş kaynaktan muvazzaf Astsubay alımı seçim aşamaları sonrasında asil olarak kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarının 07 Mart 2018 tarihi itibariyle bitirildiği.

Dış kaynaktan Muvazzaf astsubay alımı için yedek olarak sıralamaya giren adayların kayıt için 12 Mart 2018 ve 16 Mart 2018 tarihlerinde daha önceki ilanlarda beliritilen adreslerde yapılacağı ve adayların tercihleri doğrultusunda hangi sınıftan sıraları gelmişse o sınıf için çağrı yapıldığı ve diğer sınıflardaki yedek adaylıkların sonlandırıldığı duyuruldu.

Yapılan ilanda 17 Mart 2018 tarihinden itibaren eksik kalan kontenjanlar için ayrıca bir ilan yapılmayacağı, kayıt merkezi tarafından kontenjanlar doldurulana kadar sırası gelen adayların telefon ile aranarak kayıt için davet edileceği belirtilmiştir. Bu sebeple adayların sistemde bulunan kayıtlı telefon numaralarını kayıt işlemleri boyunca açık bulundurmaları gerekmektedir. Kayıt merkezi tarafından arandığınızda telefonda bulunmamanız durumunda hakkınız kaybolacaktır. Bu şekilde size yapılan tebligattan itibaren 3 iş günü içerisinde kayıt yaptırmazsanız yedeklik kayıt hakkınız iptal olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.