TTK En Az İlkokul Mezun 32 Yaş Sınırlı 500 Daimi ve Sürekli

TTK En Az İlkokul Mezun 32 Yaş Sınırlı 500 Daimi ve Sürekli

En az ilköğretim mezunu adaylar arasından 32 üst yaş sınırlı 500 daimi sürekli işçi alımını Türkiye Taş Kömürleri Kurumu 2 Mayıs’ta DPB yayımladığı ilan ile duyurdu. TTK şehirlere kadro dağılımı ve kontenjanlar ilan edilmiştir.

En az ilköğretim (lise, önlisans ve lisans mezunları başvuru yapabiliyor) mezunu 32 üst yaş sınırı ile Türkiye Taşkömürleri Kurumu Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 2 Mayıs 2019 tarihinde yayımladığı ilan ile 500 daimi ve sürekli işçi alımı yapıyor. İşçi temini olarak ilan edilmiştir.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerlerinin 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Zonguldak, Bartın ve Karabük İş Kurumu vasıtası ile başvuranlar arasından, Noter tarafından yapılacak olan kura çekimi ile tespit edilmek suretiyle aşağıdaki şartlara haiz olan; Zonguldak ilinden 350, Bartın ilinden 100 ve Karabük ilinden 50 olmak üzere toplam 500 kamu işçi alımı yapılacaktır.

TTK 500 işçi alımı iş ilanları yayımlamasında şehirlere kontenjan ve kadro dağılımı şöyle verilmiştir. Zonguldak 350, Karabük 50 ve Amasra/Bartın 100 işçi alımı gerçekleştirecektir.

TTK personel alımı şartları; 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlkokul mezunu olmak. 32 yaşından gün almamış olmak, Askerlikle ilişiği olmamak, Zonguldak, Bartın veya Karabük illerinde ikamet ediyor olması isteniyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum