TÜBİTAK 27 Kamu Personeli Alacak

TÜBİTAK 27 Kamu Personeli Alacak

TÜBİTAK 6 Mayıs 2019 tarihli resmi gazete ilanı ile 27 kamu personeli alacağını duyurdu. Alınacaklar sözlü sınav ile AR-GE personeli olarak görevlendirilecektir.

TÜBİTAK 6 Mayıs Resmi Gazete ilanı ile 27 kamu personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacaklar Kocaeli şehrine AR-GE personeli olarak istihdam edilecektir. Başvurular ise İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

AR-GE personeli 5 kişi için; Lisans Bölümleri Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Matematik bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olanlar başvurabilir.

AR-GE personeli 17 kişi için; Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Fizik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olması isteniyor.

AR-GE personeli 5 kişi için; Lisans Bölümleri Fizik, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak şartı aranıyor.

TÜBİTAK Bilişim Ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (Bilgem) Bağlı Test Ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı (Tdby) Bünyesinde Görev Yapmak Üzere Personel Alınacaktır. Son Başvuru Tarihi: 27 Mayıs 2019 olarak ilan edilmiştir. İŞKUR ilana çıkış tarihi 21 ile 22 Mayıs arasında olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.