TÜBİTAK Ankara büro memur alımı yapacak

TÜBİTAK Ankara büro memur alımı yapacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) tarafından yeni bir kamu grubu personel alımı ilanı dahilinde Teknisyen ve Memur kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Güncel İŞKUR TÜBİTAK başvuruları başladı.

Kamu personeli alımları için her gün yayımlanan kamu grubu ilanlarını takip eden binlerce vatandaşın merakla beklediği TÜBİTAK personel alımları dahilinde bugün (23 Haziran 2020) tarihli yeni bir ilan daha yayımlandı.

Söz konusu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) personel alımı içerisinde yayımlanan ilanlar dahilinde toplamda 2 kişilik kontenjan açıldığı ve iki farklı unvanda istihdamların sağlanacağı beyan edildi.

Unvan Bilgileri

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) bünyesinde yapılacak olan kamu personeli alımları için çıkılan iki ilanda yer alan bilgilere göre; 1 kişilik kontenjan ile Teknisyen alımı yapılacak olup; ayrıca 1 kişilik kontenjan ile de memur alımı yapılacağı açıklanmaktadır.

Başvuru Süreci

23 Haziran 2020 Resmi Gazetesinde yayımlanarak başvuru sürecinin başlatıldığı TÜBİTAK personel alımı ilanları için İŞKUR üzerinden yapılacak olan online başvurular başladı. İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden 29 Haziran 2020 tarihi gün bitimine kadar online başvurular, aşağıda yer alan İŞKUR iş ilanı takip numaraları aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Görev Yeri Bilgileri

Adayların Memur ve Teknisyen unvanları ile görevlendirileceği ilan edilirken; görev yeri olarak TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı Bünyesinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı dahilinde Ankara merkezinde görevlendirilecekleri açıklandı.

Başvuru Şartları ve İŞKUR Numaraları

TÜBİTAK 1 Teknisyen Alımı için adayların; Mobil Teknolojileri, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Grafik Tasarım, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Mekatronik, İnternet ve Ağ Teknolojiler alanlarından mezuniyet sahibi olmaları gerekmektedir. Adayların başvuru yapacakları İŞKUR iş ilan numarası 00005548625’tir.

1 Memur alımı için başvuru yapacak olan adayların ise; Basım ve Yayın Teknolojileri, Basın ve Yayıncılık, Pazarlama, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi mezuniyetlerine sahip olmaları talep edilmektedir. Adayların başvuru yapacakları İŞKUR iş ilan numarası 00005548633 olarak ilan edilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.