TÜBİTAK BİLGEM KPSS Şartsız 10 Personel Alımı

TÜBİTAK BİLGEM KPSS Şartsız 10 Personel Alımı

TÜBİTAK Bilgi Sistemleri ve Tesis Güvenlik Kurumu 20 Haziran 2017 tarihinde 10 personel alım ilanı yayınladı. Son başvuru tarihi 11 Temmuz 2017 olarak belirtilmiştir.Süreçle ilgili tüm gelişme ve duyurular TÜBİTAK resmi internet sitesinden duyurulmaya dev

TÜBİTAK Bilgi Sistemleri ve Tesis Güvenlik Kurumu, Bilgi Sistemleri bünyesinde yürütülen projeler kapsamında yazılım ve tasarım geliştirmesinde görev almak üzere Ar-Ge Personeli (.NET Yazılım Personeli) ve SAP ABAP yazılım tasarım ve geliştirmesinde görev almak üzere Ar-Ge Personeli istihdam edilecektir.

Başvurular için TÜBİTAK BİLGEM resmi internet sitesinin ziyaret edilmesi gerekmektedir. İnternet sitesinde yer alan İş Başvuru Sistemine kayıt olunması gerekmektedir. İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurular 11 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılacaktır.

 İstihdam edilen 10 personel de Gebze/Kocaeli’nde görevlendirilecektir. Adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde belirtilmiştir:

7 .NET Yazılım Personeli alımı için: Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren, Bilgisayar Bilimleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği gibi mühendisliklerden mezun olmak ve alanında en az 2 (iki) yıl mesleki tecrübe sahibi olmak gerekmektedir.

3 Ar-Ge Personeli alımı için: Bilgisayar Bilimleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Mühendisliği gibi bölümlerden mezun olmak ve SAP ABAP yazılım geliştirme konusunda en az 2 (iki) yıl mesleki tecrübe sahibi olmak gerekmektedir.

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, askerlikten muaf veya askerliği tecilli olmak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak gerekmektedir. Adaylarda İngilizce yeterliliği de aranmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.