TÜBİTAK KPSS Şartsız 5 Koruma Memuru Alacak

TÜBİTAK KPSS Şartsız 5 Koruma Memuru Alacak

TÜBİTAK KPSS şartsız 5 koruma memur alımı yayımlayarak başvuruları kabul etmeye başladı. Kadrolu istihdam olarak yapılan ilana başvurular İŞKUR ilanları üzerinden yapılacaktır. Alım TÜBİTAK merkez için yayımlanmıştır.

TÜBİTAK 23 Eylül 2019 tarihinde yayımladığı ilan ile KPSS şartsız 5 koruma memur alımı yapacağını ilan etti. Alıma başvurular İŞKUR ilanları üzerinden yapılacak olup 27 Eylül 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılabilir. İŞKUR iş ilanları 00005172965 numarası olarak yayımlanmıştır. Alım noter kurası ile sonuçlandırılacaktır. Ankara merkez birimlerinde görev verilecek.

TÜBİTAK Başkanlık Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Personel Alımı Yapılacaktır. TÜBİTAK Başkanlık birimlerinde görev almak üzere 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak çalışacak Memur alımı (Koruma) olarak çalışmak üzere personel istihdam edilecektir. Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

T.C. Vatandaşı olmak. Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası Sahibi olmak. Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak. En az 2 yıl Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek. İşe alınacak Özel Güvenlik Görevlisinin Ankara ilinde ikamet etmesi istenecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum