TÜBİTAK Uzman Yardımcısı Kimya İş Güvenliği Personeli Alımı

TÜBİTAK Uzman Yardımcısı Kimya İş Güvenliği Personeli Alımı

TÜBİTAK uzman yardımcısı alımı yapılıyor. Alınacak kimya iş güvenliği personeli alımı olarak görevlendirilecektir. TÜBİTAK yayınladığı ilan ile uzman yardımcısı kimya iş güvenliği personeli alımı yapıyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından İlan Edildi. Tübitak Marmara Araştırma Merkezine (MAM) Bağlı Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcılığı (Bykg) Bünyesinde Görev Yapmak Üzere Personel Alınacaktır. Uzman yardımcısı kimya iş güvenliği personeli alımı yapılıyor.

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi. Adres: Dr. Zeki Acar Cad. No:1 41470 Gebze/KOCAELİ E-Posta: mam.ik@tubitak.gov.tr Telefon: 0262 677 21 72 - 0262 677 21 74 MAM Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcılığı Lisans Bölümleri Kimya Mühendisliği, Kimya veya Kimya ve Süreç Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

Alımı KOCAELİ şehri yapıyor. A veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesine sahip olmak. En az 2 yıl İş Güvenliği Uzmanı olarak çalışmış olmak (İSG Katip sözleşmesi istenecektir). Son Başvuru Tarihi: 02 Ağustos 2019 ilan edilmiştir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.