TÜBİTAK ve Zafer Kalkınma Ajansı Memur ve Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

TÜBİTAK ve Zafer Kalkınma Ajansı Memur ve Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

TÜBİTAK ve Zafer Kalkınma Ajansı memur ve kamu personeli alımı ilanları yayınladı. Alımlar teknik personel ile düz memuru alımı olarak yapılmaktadır. TÜBİTAK ilanı 12 Mart 2020 de ve Ajans 4 Nisan’da sona eriyor.

TÜBİTAK ve Zafer Kalkınma Ajansı memur alımı ve kamu personeli alımı ilanları yayınladı. Alım düz memur ile birlikte teknik personel olarak yapılacaktır. Başvuru yapacaklara kılavuz ve tablolar verilmiştir.

Zafer Kalkınma Ajansı'nın merkezi Kütahya olup Ajansın faaliyet alanına Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illeri girmektedir. 4 (dört) Uzman Personel,- 2 (iki) Destek Personeli,- 1 (bir) İç Denetçi alımı yapılacaktır. Bu nedenle, sınavda başarılı olanlar, bu illerden Ajansın uygun göreceği herhangi birinde çalışacaktır.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan son başvuru tarihi itibarıyla geçerliliği bulunan KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak gerekmektedir. Başvurular 30 Mart 2020 tarihinden başlayarak 10 Mart 2020 tarihi saat 23.59'a kadar internet adresinde bulunan Zafer Kalkınma Ajansı Sınav Başvuru bağlantısından yapılacaktır. Başvurular, "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır.

Tübitak MAM KPSS Şartsız Personel Alıyor. Tübitak tarafından yayınlan ilan ile MAM için bir araştırmacı ve bir teknisyen alınacaktır. Başvuru Şartları; Tübitak, İşkur üzerinden personel alımı için ilana çıktı. TÜBİTAK MAM Kimyasal Teknoloji Enstitüsünde görev yapmak üzere 1 araştırmacı ile 1 teknisyen alınacaktır. Alınan kişiler Gebze/Kocaeli adresinde ilan edilecektir.

İlana başvuru yapacak adaylar kamudan yasaklı olmamalı, erkek adayların askerlikle ilişiği olmamalı, görevini yapmasına engel sağlık sorunu olmamalıdır. Adayların memur olmaya engel herhangi bir durumu olmamalıdır. Adaylardan KPSS şartı aranmaz.

Araştırmacı pozisyonuna başvuracak adayların doktora mezunu olması gerekir. Lisans mezuniyeti kimya ve süreç mühendisliği olmalıdır. Alanında en az 2 yıl deneyim aranır. Doktora, yüksek lisans ve lisans notları ile oluşturulan puan ile adayların sıralaması yapılacaktır. Adaylardan KPSS ya da diğer bir sınav şartı aranmamaktadır. Yalnızca İngilizce dil bilgisini ispatlamak için YDS ya da uluslararası geçerliliği olan yabancı dil sınavlarından puan istenmektedir.

Teknisyen kadrosu için kimya, kimyasal işleme ve kimya teknolojisi mezunu olmak gerekir. En az 2 yıl tecrübe şartı aranmaktadır. Adayların Gebze/ Kocaeli adresinde ikamet etmeleri gerekir. Ayrıca yurt içi ve yurtdışında seyahat engeli olmamalıdır.

Başvuru Usulü; İlana başvurular 20 Şubat tarihi itibariyle başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 12 Mart’tır. Adaylar Tübitak iş başvuru sistemi üzerinden başvuru yapacaktır. İlanlar Tübitak üzerinden takip edilmelidir.

Zafer Kalkınma Ajansı kılavuzu içerisinde detaylar yer alıyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum