TÜLOMSAŞ KPSS 60 ile MYO Mezunu Daimi İşçi Alıyor

TÜLOMSAŞ KPSS 60 ile MYO Mezunu Daimi İşçi Alıyor

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü insan kaynakları birimi tarafından hazırlanan daimi işçi alımı güncel ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre TÜLOMSAŞ KPSS 60 ile eski hükümlü personel alımı yapacak olup; alımların MYO mezunu Proses İşçilerinden olacağı açıkland

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alımı ilanlarında yer alan bilgilere göre; kurum dahilinde yapılacak olan yeni personel alımı ve işçi alımı süreçlerine yönelik bilgiler verildi. Alımlar eski hükümlü, MYO mezunu olup; İŞKUR iş ilanları başvuruları başlamıştır.

TÜLOMSAŞ Personel Alımı

Bugün itibari ile başlayan personel alımı için TÜLOMSAŞ hem Resmi Gazete’den yayımlanan hem de İŞKUR iş ilanlarından yayımlanan güncel kılavuz için adayların süreç içerisinde ihtiyaç duydukları, kadro, unvan ve nitelik bilgileri sıralanmaktadır.

Yapılacak olan başvurular için adayların görevlendirileceği unvan ve kontenjanlar; verilen bilgilere göre; Proses İşçisi unvanı ile olacaktır ve toplamda 3 kişilik kontenjan açılmıştır. Sakarya Üniversitesi İlkokul Lise Mezunu Sürekli İşçi Başvuruları Başladı

TÜLOMSAŞ Başvuru Şartları ve Unvanlar

MYO mezunu adayların başvuru yapabileceği daimi işçi alımı için; adayların Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri eğitimi almış olmaları gerekirken, 1 kişilik alım için başvuru yapacak olan adayların da Elektrik, Elektrik Teknolojisi eğitimi almış olmaları şart koşulmuştur.

Eski Hükümlü veya TMY olarak uygunluk sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek olup; alımların TÜLOMSAŞ Eskişehir Müdürlüğünde yapılacağı, adayların KPSS puan türünden 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 2 kişilik alım için takip edilecek İŞKUR iş numarası 00005184550 olarak verilirken; ayrıca 1 kişilik alım için ise; adayların takip edecekleri İŞKUR iş numarası 00005183163 olarak ilan edilmiştir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.