Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Personel Başvurusu

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Personel Başvurusu

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı açıkladı. ‘‘Personel alımı olacak.’’ TSKGV kuruluşlarından olan kurumlar alım yapıyor.

TSKGV hangi kuruluşlara alım yapıyor? Personel Alımları Başvurusu; Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı personel alımı için başvurular başladı. Vakıfa bağlı olan kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen alımlar, personellerin başvuru yapmasını bekliyor.

Alım yapacak olan kuruluşlar; İşbir Elektrik Sanayi. Ticaret ve Tai. Aspilsan Enerji Sanayi. Aselsan ve Roketsan alım yapacaklarını açıkladı.

Personel başvurularının yapılması ile alımlar kapsamında siz de talebinizi sunabilirsiniz. Başvuruların yapılması ve sonrasında alımlara göre dönüş olması söz konusu olacaktır.

Başvuru Şartları; Personellerin TSKGV başvuru şartları dahilinde olması durumunda, başvurusunu yapması bekleniyor. Vakıf tarafından sunulmuş olan şartları sağlayan kişilerin başvurularını gerçekleştirmesi mümkün. Kuruluşlar tarafından istenen şartlarda farklılıklar olacak.

Roketsan ve Aselsan, Tai başvurularınız için belirlenmiş olan şartlara resmi internet sitesi üzerinden ulaşmanız mümkün. Aspilsan başvurularının stajyer ve aday mühendislik olarak yapılması isteniyor. Yeni mezunlar, deneyimli adaylar başvurularını gerçekleştirebilir. Başvuru için belirlenmiş olan başvuru formu var. Formu doldurmanız halinde, başvurunun gerçekleşmesi mümkün olacak.

Başvuru için kimlik numaranız, CV formu kısmında dosya seçerek kendi hazırlamış olduğunuz öz geçmişinizi yükleme fırsatınız var. TSKGV iş başvuruları kapsamında sunulan bilgiler dahilinde, kişilerin başvurularını gerçekleştirmesi bekleniyor. Başvuruyu yaparak, sizin için uygun olan koşullarda çalışmaya başlayabilirsiniz. Seçim sizin.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum