Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma (TÜBİTAK) 13 Koruma ve Memur Alımı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma (TÜBİTAK) 13 Koruma ve Memur Alımı

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji (MAM) Marmara Araştırma Merkezi, Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü İle Ulusal Gözlemevi Müdürlüğü Bünyesinde Görev Yapmak Üzere En Az Lise Mezunu 13 Teknisyen, Usta ve Memur (Koruma) Alınacaktır.

Türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumundan: TÜBİTAK (MAM) Marmara Araştırma Merkezi, uzay teknolojileri araştırma enstitüsü ile ulusal gözlemevi müdürlüğü bünyesinde görev yapmak üzere teknisyen, usta ve memur (koruma) alınacaktır. Son başvuru tarihi: 02 Ağustos 2019 olarak açıklandı.

Ankara Teknisyen alımı 1 kişi; T.C. Vatandaşı olmak. Teknik/Endüstri Meslek Lisesi elektrik Elektrik-Elektronik Teknolojisi mezunu olması isteniyor.

Kocaeli usta alımı 2 kişi; T.C. Vatandaşı olmak. Lise mezunu olması isteniyor.

Ankara teknisyen tekniker alımı 3 kişi; Önlisans elektronik teknolojisi elektronik haberleşme elektronik haberleşme teknolojisi endüstriyel elektronik makine mezunu olması gerekiyor.

Ankara tekniker teknisyen 1 kişi; önlisans elektronik teknolojisi elektronik haberleşme elektronik haberleşme teknolojisi endüstriyel elektronik makine bölümü mezunları başvuru yapabilir.

Ankara Tekniker alımı 1 kişi; önlisans iklimlendirme ve soğutma iklimlendirme teknolojisi iklimlendirme ve soğutma teknolojisi soğutma tesisatçılığı soğutma tesisatı soğutma ve havalandırma bölümü mezunları olması gerekiyor.

Koruma memur alımı 4 kişi; önlisans özel güvenlik ve koruma elektronik elektrik kontrol ve otomasyon mekatronik mezunları olması gerekiyor.

Antalya 1 kişi teknisyen alımı 1 kişi; önlisans bilgisayar teknolojileri ve yönetimi bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri bilgisayar donanımı bilgisayar teknolojisi bilgisayar teknolojisi ve programlama bilgisayar ve enformasyon sistemleri bilişim sistemleri ve teknolojileri bilgisayar programcılığı bilgisayar programlama web teknolojileri ve programlama bilişim-yönetimi bilgi yönetimi elektronik teknolojisi endüstriyel elektronik elektrik-elektronik elektrik-elektronik teknikerliği elektronik mezunu olması gerekiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.