Türkiye Petrolleri A. O. KPSS 60 Puanla 93 Kamu İşçisi Alımı

Türkiye Petrolleri A. O. KPSS 60 Puanla 93 Kamu İşçisi Alımı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanda kadrolu 93 kamu işçisi alınacağı açıklanmıştır. Personel alımında adaylar için KPSS 60 puan şartı bulunmaktadır.

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilana göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) bünyesinde merkez, taşra ve mavi vatanda istihdam edilmek üzere 93 kadrolu işçisi alınacaktır. Adayların en az önlisans mezunu ve KPSS 60 puan almış olması gerekmektedir. Detaylar haberimizde.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımında başvuru şekli ve zamanı.

Adaylar başvurularını 18 Kasım 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden elektronik olarak İŞKUR hizmet noktalarından şahsen ve ALO 170 hattını arayarak telefonuna yapacaklardır.

TPAO hangi kadroda kaç personel alıyor.

3 Bakım Onarımcı, 11 Servis Görevlisi, 4 Denetim ve Kontrol Sorumlusu, 1 Elektronikçi, 9 Elektrikçi, 3 Harita Teknisyeni, 3 İK Servis Görevlisi, 3 İnşaat Teknisyeni, 3 İş Güvenliği Teknisyeni, 2 Laboratuvar Sorumlusu, 16 Malzeme Eksperi, 3 Muhasebe Servis Görevlisi, 6 Sistem Destekçisi, 1 Sağlık Görevlisi, 6 Tedarik ve Lojistik Görevlisi, 3 Tesisatçı, 17 Üretim Operatör Yardımcısı alınacaktır.

Personel alımında adaylarda aranan ortak başvuru şartları nelerdir.

18 - 35 yaş arasında olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Seyahat engeli ve arazide çalışmaya engel durumu bulunmamak, İlanının yayınlandığı tarihte geçerli olan KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum