Türkiye Petrolleri A.Ş. Kadrolu 3 Kamu Personeli Alımı

Türkiye Petrolleri A.Ş. Kadrolu 3 Kamu Personeli Alımı

Türkiye Petrolleri A.Ş. kadrolu 3 kamu personeli alım ilanını İŞKUR ilanları üzerinden yayınlamış olup başvurular başlamış olup 24 Mayıs 2019 da sona eriyor.

Türkiye Petrolleri A.Ş. kadrolu alım yapılmak üzer 3 kamu personeli alımı İşkur üzerinden duyurdu. Başvuruları başlayan alımlara son olarak 24 Mayıs 2019 tarihi bitimine kadar Türkiye geneli başvuru yapılabilir.

Alım Ankara şehrine yapılacak olup 2 kişi Avukat için; Hukuk fakültesi bölümleri mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Son 3 Yıl İçerisinde Yapılan İngilizce Yabancı Dil Sınavı YDS'den 80 Ve Üstü, TOEFL Internet Based Testinden En Az 96 Puan Almış Olmak Yada Lisans Öğrenimin, Eğitim Öğretim Dili İngilizce Olan Bir Üniversitede Tamamlamak. Seyahat Engeli ve Arazi Çalışmasına Mani Hali Bulunmamak. Avukatlık Ruhsatını almış olmak. Erkek Adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak. 00004984915 iş ilan numarası olarak verilmiştir.

Avukat 1 kişi alımı için; 00004984925 İŞKUR iş ilan numarası olarak yayımlanmıştır. Enerji Hukuku dalında Yüksek Lisans yapmış olmak. Son 3 Yıl İçerisinde Yapılan İngilizce Yabancı Dil Sınavı YDS'den 90 Ve Üstü, TOEFL Internet Based Testinden En Az 108 Puan Almış Olmak Yada Lisans Öğrenimin, Eğitim Öğretim Dili İngilizce Olan Bir Üniversitede Tamamlamak. Seyahat Engeli Ve Arazi Çalışmasına Mani Hali Bulunmamak. Avukatlık Ruhsatını almış olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.