Türkiye Vagon Sanayi AŞ İşçi Alımı 2017

Türkiye Vagon Sanayi AŞ İşçi Alımı 2017

Türkiye Vagon Sanayi AŞ İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel Eski Hükümlü ve sayısı 1 kişi olarak açıklandı. Başvurular 23 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. Başvuracak adayların bu süre bitmeden anılan tarihte başvurmaları gerekmektedir.

KPSS şartı aranmayan ilana adayların başvurabileceği Türkiye Vagon Sanayi AŞ İşçi Makine Teknolojisi Teknisyeni alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle mücadelede malul şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümlerine göre alım yapılacaktır. Belirlenen meslekte 1 adet eski hükümlü istihdam edilecektir.

Alınacak Personel Türkiye Vagon Sanayi AŞ Genel Müdürlüğüne istihdam edilecek olup çalışma adresi aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Eski Hükümlü olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar İnternetten veya şahsen 23 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Makine Teknolojisi Teknisyeni 1 kişi için şartlar: Ortaöğretim Lise ve Dengi bölümlerince mezun olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar Şahsen 23 Şubat 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Şartlara durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden şahsen veya iş kur internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklı tutulur.

Başvuracakların talep fazla olması halinde talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını Kura, yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorunlar. Ankara iş ilanları kariyer.

Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan Başvuru Kabul edilecektir. Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına veya Devlet memuru olmaya engel bir suçtan hüküm giyenlerden cezasını infaz kurumlarında tamamlayanları, cezası ertelenenleri,  koşullu salıverilenleri; özel kanunlarda belirtilen şartlardan dolayı istihdam olanağı bulunmayanları; ömür boyu kamu hizmetlerinden yasaklı bulunanlardan, Cumhuriyet Başsavcılığından alınan salıverilen hükümlülere ait durum bildirme formu ile durumlarını belgelendirmek veya Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum