TÜRKSAT 31 Bilişim Personeli Alımı İçin Güncel İlan Yayımladı

TÜRKSAT 31 Bilişim Personeli Alımı İçin Güncel İlan Yayımladı

Birçok kişinin ilgi ile takip ettiği TÜRKSAT personel alımı için yeni bir istihdam ilanı yayımlandı. Söz konusu ilanlar için güncel başvuru kılavuzu yayımlanırken; ilana yapılacak olan başvuru süreci ve şartlar hakkında bilgi verildi.

Ülke genelinde özel sektör ve kamu kurumları tarafından devam eden işçi alımı ve personel alımı ilanları ile ilgili olarak son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İŞKUR üzerinden takip edilen ilanlara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Birçok vatandaşın iş bulabilmek amacıyla takip ettiği İŞKUR ilanları dahilinde hem özel sektör hem de kamu kurumları tarafından farklı unvan ve niteliklere uygun olarak personel alını ilanları yayımlanırken; ilan edilen son bilgilere göre merakla beklenen TÜRKSAT personel alımı için kontenjanlar hazırlandığı bilgisi beyan edildi.

TÜRKSAT Personel Alımı

TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. unvanı ile çıkılan personel alımı ilanında yer alan bilgilere göre farklı unvan ve kadrolar dahilinde 31 kişilik kontenjan açıldığı açıklandı. söz konusu alımların genel başvuru niteliği için Bilişim Uzmanı Personel Alımı yapılacağı ilan edildi.

Unvan Bilgileri

Genel olarak Bilişim Uzmanı Personel Alımı adı ile çıkılan personel alımı başvuru kılavuzunda detaylandırılan unvan bilgilerine göre; BT Yedekleme Sistem Uzmanı, BT Yazılım Mimarı, BT Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı yapılacağı açıklandı. 

Ayrıca istihdam edilecek unvanlara ait verilen diğer bilgilere göre; BT Proje Yöneticisi, BT Proje Yöneticisi (İş Zekası), BT Proje Yöneticisi (Akıllı Çözümler), BT Network Uzmanı, BT Linux-Unix Uzmanı, BT İşletim Sistemi Uzmanı, BT Güvenlik Operasyon Uzmanı bazında da personel istihdam edileceği beyan edildi.

Başvuru Şartları

Adayların TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. personel alımı için çıkılan Bilişim Uzmanı Personel Alımlarına başvuru yapabilmeleri için alanında yetkin; eğitimlerini mesleki alanlarında tamamlamış; kamu haklarından yasaklanmamış olan ve 1 Ocak 1979 sonrasında doğmuş olan adayların başvurularının kabul edileceği açıklandı.

Başvuru Süreci

İŞKUR aracılığı ile kurum dışı ilanlar vasıtasıyla yayımlanan TÜRKSAT personel alımları için adayların 31 Temmuz 2020 tarihine kadar kurumun kendi internet mecrası olan kariyer sayfasından online başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.