TYÇP Kapsamında Adalet Bakanlığı 65 Kamu Personeli Alımı

TYÇP Kapsamında Adalet Bakanlığı 65 Kamu Personeli Alımı

Adalet Bakanlığına bağlı Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığına ve Üniversiteye yerleştirilmek üzere TYÇP kapsamında 65 Kamı Personeli Alımı yapılıyor.

7 Kasım 2018 tarihinde yayınlanan ilan ile Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığına ve Ankara Gazi Üniversitesine yerleştirilmek üzere 65 kamu personeli alımı yapılıyor. Başvuruları başlayan ilanlara son başvuru 11 Kasım 2018 olarak ilan edilmiştir.

Adalet Bakanlığı Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı 25 kişi alımı için toplum yararına çalışanları programı kapsamı iş ilan numarası 265040 olarak verilmiştir.

Ankara Gazi Üniversitesi Rektörlüğü 40 kişi için ilan yayınlamış olup 11 Kasım 2018 kadar başvurusu devam edecektir. TYÇP iş ilan numarası 264750 olarak verilmiştir.

Başvurular online veya iş kurumu şubelerinden 11 Kasım 2018 23:59 kadar yapılabilir. Başvuracaklar İŞKUR iş arayan kaydı olması gerekmektedir.

Adayların izleyeceği yol  TYÇP başvurusu yapmak için bireysel üye olarak giriş yapmanız gerekmektedir. Bireysel üye değilseniz; önce üye olma adımlarını takip ederek İŞKUR Portal Sistemi’ne kayıt olmanız gerekmektedir.

Alımlara ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunları başvurabiliyor. Ayrıca 18 yaşını doldurmuş, 40 yaşını bitirmemiş ve iş kurumuna kayıtlı işsiz olmanız gerekmektedir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum