Üniversite 14 Güvenlik Hizmetli Alımı Sona Eriyor

Üniversite 14 Güvenlik Hizmetli Alımı Sona Eriyor

Erciyes Üniversitesi tarafından yayınlanan personel alımı ilanında en az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği personel alım ilanı yayınlandı.

Erciyes Üniversitesi, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 2 Ağustos 2019 Cuma tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Erciyes Üniversitesi güvenlik görevlisi alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; en az ilköğretim mezunu olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, kişisel durumu “TMY” olmak ve Kayseri’de ikamet ediyor olmak yer almaktadır. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00005086736 olarak belirtilmiştir.

Temizlik görevlisi alımı için adayların; en az ilköğretim en fazla lise mezunu olması, en az 18 yaşında olması, kişisel durumu “TMY” olması ve Kayseri’de ikamet ediyor olması gerekmektedir. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00005086807 olarak belirtilmiştir.

İşe alımlar kurayla yapılacak olup kura bilgileri şu şekilde paylaşılmıştır: 7 Ağustos 2019 Çarşamba tarihinde 09:00 - 10:00 saatinde Erciyes Üniversitesi Genel Sekreterliği adresinde kura çekimi yapılacaktır. Bu ilana sadece Kişisel Durumu "TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum