Üniversite 73 sağlık personeli alımı başvuruları başladı

Üniversite 73 sağlık personeli alımı başvuruları başladı

Kamu üniversitesi personel alımları kapsamında güncel bir başvuru kılavuzu yayımlandı. 73 kişilik kontenjan dahilinde yayımlanan personel alımı için adayların KPSS B grubu puan sıralaması ile tercih edileceği beyan edildi.

Kamu ve kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan personel alımları kapsamında ilan edilen son bilgilere göre; kamu üniversitesi bünyesinde çok sayıda kontenjan ile sağlık personeli alımı yapılacağı beyan edildi.

Sağlık Personeli Alımı

Türkiye genelinde devam eden sağlık personeli alım ilanları yayımlanırken; özellikle Hemşire alımı alanında güncel kontenjanlar açılmaya devam ediyor. Son ilanlar dahilinde 73 kişilik Hemşire alımı yapılacağı açıklandı.

Görev Yeri

Koronavirüs pandemi sürecinin akabinde sayıları arttırılarak devam edilen sağlık personeli alımları için yayımlanan son ilanda yer alan bilgilere göre; kamu üniversitesi sağlıkçı alımları için Aydın iş ilanları kapsamında; Adnan Menderes Üniversitesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru Süreci

Adayların 28 Eylül 2020 Resmi Gazete iş ilanları ile yayımlanan kamu personeli alımı başvuruları için; ilgili işlemlerin yapılacağı sistem bugün itibari ile açıldı. 28 Eylül 2020 ile 12 Ekim 2020 tarihleri arasında; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü Zemin Katta bulunan 4/B Başvuru Ofisine (Kepez/AYDIN) adresine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvurular 4/B sözleşmeli personel alımı statüsünde yapılacaktır.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Yapılacak olan 73 sağlık personeli alımı için 60 kişilik kontenjanın Hemşire alımları için açıldığı beyan edildi. Haberin sonunda yer alan başvuru kılavuzu aracılığı ile farklı niteliklerde ve şartlarda talep edilen Hemşire alımı detaylarına ulaşmak mümkündür.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı için kalan 10 kişilik personel alımının diğer sağlık personeli unvanı ile yapılacağı beyan edilmiş olup; ayrıca 3 kişilik alım için de Sağlık Teknikeri alımı yapılacağı açıklanmaktadır.

Başvuru Şartları

Adayların ilgili ilanlara başvuru yapabilmesi için öncelikle aşağıda yer alan başvuru kılavuzunda listelenen başvuru nitelik bölümlerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Mezuniyet alanı ve başvuru şartlarını sağlayan adaylar şahsen başvurularını tamamlayabilecektir.

KPSS B grubu puan sıralaması ile başvurular kabul edilecek olup; adayların 2018 KPSS puan belgelerini ibraz etmesi zorunludur.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum