Üniversite En Az İlkokul 40 Yaş Sınır Kadro Operatör Personel Alımı

Üniversite En Az İlkokul 40 Yaş Sınır Kadro Operatör Personel Alımı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanda en az ilkokul mezunu kadrolu operatör personel alımı yapılacağı belirtilmektedir. Adaylar için 40 yaş sınırı vardır.

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilana göre Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu 1 İş Makinesi Operatörü alınacaktır. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi personel alım için başvuru şekli ve süresi.

Adaylar başvurularını 18 Kasım 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden Online, İŞKUR hizmet noktalarına giderek şahsen ve ALO 170 hattını arayarak telefonla yapacaklardır.

Adaylar için kura çekimi 28 Kasım 2022 tarihinde saat 10:30’da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonunda yapılacaktır.

İş Makinesi Operatörü alımı için adaylarda aranan başvuru şartları (1 kişi)

En az İlkokul mezunu olmak, 18 - 40 yaş arasında olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak, Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici), Buldozer (Dozer), Ekskavatör (Kazıma Ve Yükleme), Kepçe, Greyder, Yükleyici (Loder), Silindir, Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü veya Vinç Operatörü belgelerinden birine sahip olmak, G sınıfı ehliyete sahip olmak, Ağrı ilinde ikamet ediyor olmak.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00007154287’dir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.