Üniversite en az ilkokul mezunu 18-40 yaş şartı ile kamu işçisi alacak

Üniversite en az ilkokul mezunu 18-40 yaş şartı ile kamu işçisi alacak

Üniversite personel alımı ilanları yayımlandı. 30 Aralık 2020 İŞKUR iş ilanları aracılığı ile kamu personel alımı yapılacaktır. 18 – 40 yaş şartı aranan ilanlar için kamu üniversitesi işçi alımı detayları haberimizde yer almaktadır.

2020 kamu personeli alımı, memur alımı ve kamu işçisi alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yılın son istihdam duyurularında yer alan bilgilere göre kamu üniversitesi bünyesinde daimi işçi alımı yapılacağı bilgisi ilan edildi.

Batman İş İlanları

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hem kamu kurumları hem de şehirde faaliyetlerine devam ede  kamu üniversitesi bünyesinde personel alımı yapılacaktır. 2 farklı duyuru ile yayımlanan işçi alımı için adaylar farklı niteliklerle istihdam edilecektir.

İlgili görevlendirmeler içi 30 Aralık 2020 Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) personel alımı ilanları arasında yayımlanan duyuru ile hak kazanan adayların Batman Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapacakları beyan edilmektedir.

Unvan ve Kontenjan Şartları

Adaylar için iki farklı ilan yayımlanmaktadır. Her iki ilanda birer kişilik kontenjan ile duyuruya çıkmış olup; toplamda 2 kişilik yapılacak alımlar için Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı ve ayrıca Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) alımı yapılacaktır.

Başvuru Süreci

Adaylar için yayımlanan ilanın başvuru tarihi ile ilanın duyurulma tarihi gün aynı gün olup; her aday 30 Aralık 2020 tarihi dahil olmak üzere başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

İŞKUR resmi internet adresi üzerinden yapılacak olan başvurular için 4 Ocak 2020 tarihinde işlemler sona erecek olup; 00005824549 ve 00005824423 numaralı ilanlar aracılığı ile başvuru işlemleri online olarak yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Hak kazanan adaylar yeni ücretlendirme ile asgari ücret üzerinden maaş alacaktır. 00005824549 numaralı ilan aracılığı ile Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan personel adaylarının başvuru yapabileceği alımlar için Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı yapılacak olup; adayların B sınıfı ehliyet sahibi, 18-40 yaş aralığında ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

00005824423 numaralı ilan ile Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) personeli alınacak olup; 18-40 yaş aralığında en az ilkokul mezunu olan adayların başvurular alınacak olup; 22 Ocak 2021 saat 13:00’te Batman Üniversitesi Merkez Kampus Konferans Salonunda kur çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum