Üniversite lise mezunu 4 kamu personel alımı

Üniversite lise mezunu 4 kamu personel alımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 21 Temmuz 2020 iş ilanlarında yer alan bilgilere göre; 4 kişilik kontenjan ile kamu personeli alım ilanı yayımlandığı açıklandı. İşte şartlar ve başvuru detayları…

Kamu personeli alımı, sürekli işçi alımı, memur alımı ve geçici işçi ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan güncel istihdam ilanlarında yer alan ilanlara göre farklı niteliklerde olmak üzere üniversite personel alımı yapılacağı açıklandı.

Mersin İş İlanları

İŞKUR tarafından yayımlanan ve kamu personeli alımı için detayları ilan edilen istihdam duyurusunda yer alan bilgilere göre; ilgili ilanların Mersin iş ilanları kategorisinden yayımlandığı ve Mersin Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı aracılığı ile duyurulduğu ilan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Mersin Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve İŞKUR aracılığı ile yayımlanan kamu personeli alım ilanı dahilinde toplamda 4 kişilik kontenjan açıldı. 

Verilen bilgilere göre; 1 kişilik Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı yapılacak olup; ayrıca farklı nitelikte talep edilmek üzere 3 kişilik Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı daha alınacağı beyan edildi.

Başvuru Süreci

21 Temmuz 2020 İŞKUR iş ilanları vasıtası ile yayımlanan kamu personeli alımı için adayların en geç 27 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru yapma hakkı bulunmaktadır. Resmi internet adresinden yapılacak olan başvurular sadece online olarak gerçekleştirilebilecektir.

Başvuru Şartları ve İŞKUR İlan Numaraları

Mersin Üniversitesi kamu personeli alımı için yayımlanan ilanlarda yer alan Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı istihdamları için başvuru yapacak olan adaylardan; 1 kişilik alım için yapılacak başvuruların engelli kamu personeli kontenjanı ile açıldığı ilan edildi.

İlgili ilana yapılacak olan başvurular için 00005597604 numaralı ilan kodu kullanılacaktır. Adayların aynı zamanda 18-35 yaş aralığında olması talep edilmektedir. Alanında lise mezunu olan adayların başvuruları geçerli olacaktır.

3 kişilik Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı personel alımı için adayların Eski Hükümlü veya TMY personel alımı kategorisinden işe alınacakları beyan edildi. 00005597647 numaralı ilan ile alanında lise mezunu en az 18-35 yaş aralığında adayların başvuruları kabul edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.