Vakıfbank Sözleşmeli Personel Alımı 2019 Yılı

Vakıfbank Sözleşmeli Personel Alımı 2019 Yılı

Vakıfbank yayınladığı duyuru ile 2019 yılı sözleşmeli personel alımı yapacağını ve başvuru şartlarını açıkladı. Başvuru ücreti var mı adaylar hangi yolu izleyerek başvuru yapacaklar. Vakıfbank müfettiş yardımcılığı için şartlar belli oldu.

Vakıfbank 2019 yılı için sözleşmeli personel alımı yapmak üzere ilan yayınladı. Başvuru süresi, ücreti, şartları ve şekli nasıl olacak. Başvuru son tarih olarak 15 Mart 2019 olarak açıklanmıştır.

Başvuru Şartları; başvuracak adaylar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Kamu hizmetinden yasaklı olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlanda belirtilen en az 4 yıllık bölümlerden birisinden mezun olmak da şartlar arasında yer alıyor. Başka bir kuruma hizmet yükümlülüğü bulunan adayların başvuruları da kabul edilmeyecektir.

Başvuracak adayların 28 Nisan 1991 ve sonrasında doğmuş olmaları gerekmektedir. Kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilmektedir.

Ancak erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Bedelli askerlik başvurusunda bulunanların başvuruları kabul edilecektir.

Başvuru yapan adaylara Boğaziçi Üniversitesi tarafından sınav gerçekleştirilecektir. 2 oturum halinde yapılacak olan sınavdan başarılı olan adaylar atanmaya hak kazanacaktır. Sınav konuları arasında genel yetenek testi, yabancı dil, ekonomi, hukuk ve maliye gibi konular yer almaktadır. Adaylar 15 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Vakıfbank müfettiş yardımcılığı başvuruları Vakıfbank’ın internet sitesinin üzerinden on-line bir şekilde yapılacaktır. Başvuru ücretlerinin ise 15 Mart tarihine kadar yatırılması gereklidir. Başvuru ücreti 50 lira olarak belirlenmiştir.

Yazılı sınav sonuçları açıklandıktan sonra 10 iş günü içerisinde itiraz edilebilecek. İtirazlar Teftiş Kurulu Başkanlığı’na yapılacaktır.

Süresi içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacağı gibi sözlü başvurular da geçersiz sayılacaktır. Yazılı sınavı kazanan adayların e posta adreslerine tebligat yapılacaktır. Bu nedenle e posta adreslerinin düzenli olarak takip edilmesi gereklidir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum