Van Üniversitesi 58 Personel Alımı Başvuru Sona Eriyor

Van Üniversitesi 58 Personel Alımı Başvuru Sona Eriyor

Yüzüncü Yıl Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 58 personelin Hemşire, Fizyoterapist, Ebe, Sağlık Teknikeri, Eczacı ve Diğer Sağlık Personeli alımı ile ilgili detaylar haberimizde.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre 58 personelin 45 Hemşire, 1 Fizyoterapist, 2 Ebe, 5 Sağlık Teknikeri, 1 Eczacı ve 4 Diğer Sağlık Personeli alımı başvurular sona eriyor.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve 2018 yılı KPSS sınavına girmiş olmak (Lisans mezunları için KPSS P3, Ön lisans mezunları için KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için KPSS P94 puanı esas alınacaktır. Adayların 2018 yılı KPSS puanının, başvurduğu nitelik kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir) (Eczacı pozisyonu hariç), Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını 22 Mayıs 2020 mesai bitimine kadar Üniversite web sayfasından Online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuruda istenen belgeler

Başvuru Formu (Kurum web sitesinden doldurulacaktır), Öğrenim belgesi fotokopisi (e-devletten alınabilir), 2018 KPSS B grubu Sonuç Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Deneyim belgesi ve/veya sertifikalar, Adli sicil kaydı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmadığına dair belge istenmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.