Vatandaşa “geber” diyen il müdürüne soruşturma, görevden alındı

Vatandaşa “geber” diyen il müdürüne soruşturma, görevden alındı

Geçtiğimiz gün içerisinde bir vatandaşın basında yer alan görüntüsüne referans vererek “geber” cevabını veren il müdürünün görevden alındığı açıklandı. Çocuklarım aç diyen vatandaşa geber diyen il müdürü hakkında soruşturma başlatıldı.

Koronavirüs salgını sebebi ile devlet tarafından salık verilen evde kal çağrılarına cevap veren bir vatandaşa referans vererek sosyal medya üzerinden uygunsuz üslup kullanan il müdürü hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Çalışma Bakanlığından Açıklama

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; İstanbul İl Müdür Yardımcısına ait olduğu iddia edilen bir sosyal medya mesajının akabinde; şahsın görevden alındığı, toplumun sağ duyusu dahilinde soruşturma başlatıldığı ilan edildi.

Çocuklarım Aç Diyen Vatandaşa “Geber” Demişti

Evde kal çağrıları dahilinde görsel basının kameralarına yansıyan bir diyalogda vatandaş; “evde nasıl kalalım, çocuklarım aç, şimdi ben dilenmekten geliyorum” demişti. Sosyal medya üzerinden bu haberi referans gösteren il müdürü ise “geber” cevabını verdi ve tepkilerin üzerine yayımlanan mesaj daha sonra silinmişti.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum