VGM İlkokul Ortaokul Lise 60 TL ve Üniversite 250 TL Burs

VGM İlkokul Ortaokul Lise 60 TL ve Üniversite 250 TL Burs

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafında her yıl yeni burs başvuruları ile ilkokul, ortaokul ve lise mezunlarına 60 TL ve Üniversite Öğrencilerine burs için başvuruları almış ve sonuçları açıklaması olarak adaylar bekleyişte. Bu hafta içi yayınlanması beklenmek

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2018/2019 eğitim öğretim yılı için burs başvurusu almaya başlamış ve öğrenim durumuna göre ücret verileceği belirtilmişti. İlköğretim, ortaöğretim ve lise için 60 tl aylık ödeme ve üniversite öğrencileri için 250 tl ödeme yapılacağı belirtilmişti. Sonuç açıklamasını adaylar bekliyor.

Yaklaşık olarak 2 ay gibi süren bekleyiş olarak uzun bir zaman dilimi olması adaylarda merak uyandırdı. Burs başvuru sonuçları bu hafta yayınlanması bekleniyor.

Sonuçlar değerlendirme işleminin sona ermesinin ardından kurumun internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Ayrıca sayfamız üzerinden takip sağlayabilirsiniz.

Bu kapsamda Bölge Müdürlüğü yetkili personeli, bilgilendirme ya da belge tamamlama işlemleri için başvuru yapan adayı arayabilecek.

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenir. Burs almaya hak kazanan öğrenciler ilgili Vakıflar Böle Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtir dekontları iletmelidirler.

Öğrenci adına açılacak hesap öğrenci için uygun bir Vakıfbank Şubesinden açılmalıdır. Eğer bulunulan yerde Vakıfbank Şubesi yoksa Ziraat Bankası şubelerinden de hesap açılabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum