Vizyoner Genç ile ASELSAN ve ROKETSAN’da Staj Yapmak Mümkün

Vizyoner Genç ile ASELSAN ve ROKETSAN’da Staj Yapmak Mümkün

Savunma Sanayi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen yeni projelerle hem öğrenciler staj imkanına kavuşmaya devan ediyor hem de ülke olarak genç istihdamın niteliği artmaya devam ediyor.

Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) tarafından yapılandırılan projeler kapsamında değer atfedilen ve alınacaklar sonuçlar itibariyle gelecek vadeden projelerin bir tanesi olan “Vizyoner Genç” projesi kapsamında öğrenciler staj yapma hakkı elde edebiliyorlar.

Son yapılan toplantıda ve Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde gerçekleştirilen tanıtımların akabinde, genç adayların ülke savunmasının gelecekleri olduğu vurgusu yapıldı. Yapılacak olan projeler özellikle gençlerin bu alana nitelikli bir biçimde kazandırılması gerektiği konusunun önemi hakkında da açıklamalrın yapıldığı zirvede, genç adayların kariyerlerinin planlamalarında Türkiye Cumhuriyeti savunma mekanizmalrına teknik açıdan dahil olmaları gerektiği ifade edildi.

Bahsi geçen Vizyoner Genç projesi ise; kendi resmi internet sayfasından erişilebiliyor ve Türk savunma sanayisinin amiral gemisi mevkiinde ulunan ASELSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii için hayati öneme sahip olan ROKETSAN ve HAVELSAN gibi kıymetli firmaların istihdam ilanlarını online mecraya taşımaya başladı. Bu istihdam ilanlarında en dikkat çeken alımların ise staj konusunda yapıldığı belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.