Yerel Yönetim Kamu İşçi Alımı

Yerel Yönetim Kamu İşçi Alımı

Yerel yönetimler bünyesinde sekreter, işçi ve itfaiyeci olarak yerel firmaların verdiği ilanlar ile kamu işçi alım ilanı yayınlandı.

Yerel yönetim olarak kamu kurumu olan belediye başkanlığına sekreter, işçi ve itfaiyeci alımı yapılacaktır. Başvuruları başlayan ilana ilköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar KPSS şartsız başvuru yapabiliyor.

Bu kapsamda yayınlanan ilan ile KPSS’siz ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu 6 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Başvurular 9 Eylül 2018 tarihinde sona erecektir.

Burdur Bucak Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 6 kişi istihdam edileceği açıklandı. Başvurular Belediye Başkanlığı firması üzerinden yapıldığı üzere Belediyeye ve görüşülecek kişi olarak Necmi ERK ilan edilmiştir. Şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

İtfaiyeci 2 kişi en az ilköğretim mezunu olması, erkek olması, 18 yaşından büyük ve C sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması gerekmektedir.

Sekreter 1 kişi için bayan olması, lise ve dengi okul mezun olması, B sınıfı ehliyetli olması ve bilgisayar sertifikası olması gerekmektedir.

Mobilya ve dekorasyon montaj işçisi 2 kişi için erkek olması, en az ortaokul mezun olması, ustalık belgesi olması ve öğretici belgesi olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.