Yolkonak Belediyesi usta, temizlikçi 3 daimi işçi alımı iş ilanı

Yolkonak Belediyesi usta, temizlikçi 3 daimi işçi alımı iş ilanı

Tokat Yolkonak Belediye Başkanlığı 3 sürekli işçi alımı için 9 Aralık 2019 tarihli iş ilanını yayımladı. Yayımlanan ilan Türkiye İş Kurumu üzerinden kamuoyuna duyuruldu. İşçi alımı için adaylara 5 gün süre verildi. Son başvuru Cuma yapılacak.

Yolkonak Belediyesi otomotiv boya ustası, temizlik işçisi ve sıhhi tesisatçı olmak üzere 3 işçiyi kadrosuna katacak. İşçiler sürekli (daimi) statüde istihdam edilecek.

İlan kodları yayımlandı;

Belediye Başkanlığınca yayımlanan iş ilanında ilan kodları İŞKUR internet sitesinde yayımlandı. Buna göre otomotiv boya ustası alımı için "00005295714" numarası, temizlik işçisi alımı için "00005295774" numarası ve sıhhi tesisatçı alımı için "00005295858" numarası ile işlemler gerçekleştirilecek. 

İlan kodlarıyla başvuru nasıl yapılmaktadır;

İş ilanlarında İŞKUR her ilan için ayrı bir ilan numarası yayımlamaktadır. Bu kodlar başvuru yapacak adaylara kolaylık sağlamaktadır. İŞKUR e-şubeye giriş yaparak bu kodlarla başvuru yapılabilecek. 

İş arayan bölümünden sisteme giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan profil sayfanızda ikinci sıradaki iş ilanları bağlantısına tıklayın. Açılan sayfada ilan aramak için ilan no bölümüne yukarıdaki ilan kodlarından size uygun olanı yazarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvuruda uyulacak koşullar;

Alım ilanlarında ayrı ayrı başvuru ekranı bulunmaktadır. Ancak genel başvuru şartında en az ilkokul mezunu olma şartı bulunuyor. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.