Yönlendirme ve Gençlik Çalışanı Alımları Türk Kızılay Nisan 2019

Yönlendirme ve Gençlik Çalışanı Alımları Türk Kızılay Nisan 2019

Türk Kızılay Nisan 2019 alımlı iş ilanları Türkiye geneli için yayımladı. Yönlendirme asistanı, gençlik çalışanı, gözlem asistanı, proje uzmanı ve doktor alımları ilan etti.

Türkiye Geneli başvuruları alınacak personel alımı iş ilanları yayımlandı. Türk Kızılay Nisan 2019 personel alımları ilan edildi. Buna göre yönlendirme ve gençlik çalışanı alımları ilan edildi. Başvuru adresi ve açık pozisyonlar için link ilave edildi.

Gençlik çalışanı Ankara, Adana, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Konya, Kilis, Kayseri, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa alımı yapıyor. Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri, Psikoloji, Sosyal Hizmetler mezunu, Pedagojik formasyon sahibi ve/veya en az 1 yıl çocuklarla çalışma deneyimi olan, İletişim becerisi yüksek, Ekip çalışmasına yatkın. Gelişime açık, Sorumluluk sahibi, MS Office programlarını etkin kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olması gerekmektedir.

Yönlendirme ve dış erişim asistanı alımını Ankara, İzmir ve İstanbul şehirleri yapıyor. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmak, Tercihen en az 1 yıl iş deneyimine sahip olmak (insani yardım sektörü tercih sebebidir), İyi derecede İngilizce bilmek, Analiz, yorumlama ve raporlama yapabilmek, Yazılı ve Sözlü iletişim becerisine sahip olmak, Problem çözme ve analitik düşünme becerisine sahip olmak, Yurt içi seyahat engeli bulunmamak ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, Ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabiliyor olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.