Yüksek Öğretim Kurulu 2 Kamu Personeli Alımı

Yüksek Öğretim Kurulu 2 Kamu Personeli Alımı

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) kendi bünyesine yerleştirmek üzere 2 kamu personeli alım ilanı 6 Ağustos 2018 de yayımladı.

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) Ankara adresine yerleştirilmek üzere 2 kamu personeli alımı (sözleşmeli bilişim personeli) 6 Ağustos 2018 de ilan etti. Başvuruları başlayan ilana 27 Ağustos 2018 kadar devam edecektir.

Başvuracak adaylar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel koşulları taşıması gerekmektedir. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya muaf olması gerekmektedir. 35 yaşından gün almamış olmak ve İngilizce, Almanca, Fransızca dillerinden YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (D) düzeyinde puan almış olması gerekmektedir. 2016 KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmış adayların başvurusu kabul edilecektir.

Dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Başvurular internet adresinde bulunan “Başvuru Formu”nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle yapılacaktır. Belgelerle birlikte (Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent-Çankaya/ANKARA) adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde (27 Ağustos 2018) anılan adreste olacak şekilde posta ile gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.