Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 8 Devlet Memur Alım İlanı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 8 Devlet Memur Alım İlanı

Devlet memuru olmak isteyen adaylar için yeni ilan resmi gazetede yayınlandı. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) sözleşmeli 8 uzman alımı yapacağını ilan etti. Yapılacak sınav başvuru şartları ile şekli adaylara sunuldu.

Devlet kadrolarında iş arayanlar için yeni ilan resmi gazetede yayınlandı. Devlet memuru olmak için farklı yerlerden yayınlanan kamu ilanlarını adaylar takip etmektedir. Yükseköğrenim Kurulu Başkanlığı (YÖK) sınavla sözleşmeli 8 uzman alımı yapacak. Her alım için ayrı öğrenim ve diğer şartlar mevcut olup haberde sunuldu.

1. Üniversitelerin Mühendislik, Fen-Edebiyat, İletişim, Eğitim, Güzel Sanatlar Fakültelerinin birinden mezun olmak. HTML + CSS konusunda tecrübeli olmak. Photoshop, Illustrator programlarını kullanabilmek. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

2. Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak. Adobe Illustrator, Adobe Indesing ve Adobe Photoshop programlarını kullanabilmek. Kitap, katalog, dergi vb. yayınların tasarımı, uygulaması ve baskıya hazırlanması konusunda tecrübeli olmak. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

3. Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden mezun olup, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ana bilim dalında yüksek lisans yapmış olmak. İngilizce dilinde KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

4. Üniversitelerin İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak. Kamera kullanma konusunda tecrübeli olmak. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

5. Üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun olup, avukatlık stajını yapmış olmak. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

6. Üniversitelerin Fen-Edebiyat Fakültesi ile Edebiyat Fakültelerinin İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık veya Eğitim Fakültelerinin İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak. İngilizce dilinde KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (B) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

7. Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi veya Edebiyat Fakültelerinin birinden mezun olmak. Arapça dilinde KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (B) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

Başvurular YÖK internet sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte 21 Temmuz 2020 ile 30 Temmuz 2020 tarihleri arasında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent/Ankara adresinde olacak şekilde posta ile gönderilerek yapılacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.