Yurtlara İŞKUR’dan 18 İle 50 Yaş Arası Personel ve Öğretmen Alımı

Yurtlara İŞKUR’dan 18 İle 50 Yaş Arası Personel ve Öğretmen Alımı

İŞKUR tarafından yayınlanan farklı ilanlar ile farklı şehirlere istihdam edilmek üzere personel alımı ve öğretmen alımı ilanları başvuruları başladı. Başvuru yapacak 18 ile 50 yaş aralığında, adaylar görselde verilen ilan numaraları ile başvurularını Türk

Yurtlara İŞKUR üzerinden 18 ile 50 yaş aralığında personel ve öğretmen alımları yapılacaktır. Yurtlara alınacaklar farklı şehirlere ve farklı başvuru şartları ile yapılabilir. Aşağıda bulunan görselde verilen ilan numaraları ile birlikte Türkiye İş Kurumuna belirtilen tarihlerde başvuru yapılacaktır.

Alımı yapılacak personel ve öğretmen alımı branş dağılımı;

Rehber öğretmen (psikolojik danışman), temizlik görevlisi (kat hizmetleri elemanı/kat görevlisi), yaşlı bakım teknisyeni, hemşire, fizyoterapist, okul öncesi öğretmeni ve zihinsel engelliler öğretmeni alımı olarak alım gerçekleşiyor.

Yurt personel alımı ve öğretmen alımı başvuru şartları;

Adaylar en az okur yazar olması en fazla lisans mezunu olması, 18 yaşını doldurmuş 50 yaşından büyük olmaması, ilan durumuna göre ikamet belgesi olması ve alınacak personel durumlarına göre gerekli belge sahibi olmaları istenmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum