Zabıta Memuru Alımı KPSS 60 Puan (Lise Mezun)

Zabıta Memuru Alımı KPSS 60 Puan (Lise Mezun)

Yayınlanan ilan ile zabıta memuru alımı yapılacağı ilan edilmiştir. Alınacak zabıta için lise mezunu olması ve KPSSP94 puan türünden 60 puanı bulunan adayların başvurusu kabul edilecektir.

Yozgat Saraykent Ozan Belediye Başkanlığı yayınladığı ilan ile kadrolu zabıta memuru alacağını ilan etti. Başvuracak adaylarda dikkat çeken ise lise mezunu olması ve KPSS 60 puanı olan adayların başvurusunu kabul edecektir.

Ozan belediyesine alınacak (memur) kamu personeli alımı için şartlar şöyle; Lise mezunu olması gerekmektedir. KPSSP94 60 puanı olması ve Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması gerekmektedir. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

Başvuru sırasında istenen belgeler; İş talep formu kurumumuzdan temin edilecektir. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi ve Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi olması gerekmektedir. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı ve Erkek adaylar için askerlik ilişiğin olmadığına dair beyanı olması gerekmektedir. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak) ve Giriş sınavına katılmak isteyenlerden istenilen belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri tasdik edilebilir.

Başvuru şekilleri; Yukarıda sayılan başvuru belgelerini 25 Mayıs 2018 ile 01 Haziran 2018 Cuma günü saat 17.00' ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00 ve 17:00 arasında) Yozgat Saraykent Ozan Belediyesi adresindeki Ozan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Geniş bilgi Ozan Belediyesinden alınabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.