Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Personel Alımı

Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Personel Alımı

Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Sosyal Tesis Müdürlüğü 08 Mart 2017 de personel alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel Ankara adresine istihdam edilecektir. Başvurular başlamış olup 17 Mart 2017 tarihinde sona erecektir.

Başvurular 08 Mart 2017 tarihinde başlayan ilanda Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Sosyal Tesis Müdürlüğü 3 kişi  Bahçe Bakım Elemanı (Park bahçe ve koruların bakımı), 2 Kişi temizlik görevlisi ve 1 kişi Cankurtaran olmak üzere toplam 6 kişi olarak alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi olarak alınması uygulanan usul ve esaslar hakkında yönetmelik içeriklerine göre alım yapılacaktır.

Ankara İş İlanları Bahçe Bakım Elemanı Park bahçe ve koruların bakımı 3 kişi için şartlar: Ortaöğretim Lise ve Dengi mezunu olması, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP94 Puan türünden 60 puanı olması ve Daha önce bahçe bakım işinde çalışmış olma şartı aranmaktadır. Başvuracak adaylar 00003629721 iş numarası ile İŞKUR üzerinden internet yoluyla veya şahsen işkur il ve ilçe müdürlüklerinden yapabilirler.

Temizlik Görevlisi 2 kişi için şartlar: Ortaöğretim Lise ve Dengi mezunu olmak, Havuz Temizleme ve bakım işini biliyor olması, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP94 Puan türünden 60 puan almış olmak ve Daha önce Temizlik işinde işinde 1 yıl çalışmış olma şartı aranmaktadır. Başvuracak adaylar 00003629652 iş ilan numara ile İŞKUR üzerinden internet web veya şahsen işkur il ve ilçe müdürlüklerinden yapabilirler.

Cankurtaran 1 kişi için şartlar: Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Lisans mezunu olması, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P3 Puan türünden 60 puan almış olması gerekmektedir. Başvuracak adaylar 00003630360 iş ilan numarası ile İŞKUR üzerinden internet web veya şahsen işkur il ve ilçe müdürlüklerine yapabilirler.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSS P94 ve P3 Puan türünden 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundalar.

Başvurular alınırken merkezi sınav kapsamında alınacak personel sayısının 3 katını geçmeyecek şekilde sözlü sınava tabi tutularak personel alımı gerçekleşecektir.

Kaynak:www.KamuPersoneliAlimi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum