5 Branşta Sözleşmeli Yeni Personel Alımı Açıklandı! Sağlık Bakanlığı Başvuru Ekranı

5 Branşta Sözleşmeli Yeni Personel Alımı Açıklandı! Sağlık Bakanlığı Başvuru Ekranı

Sağlık Bakanlığı tarafından yeni kamu personeli alımı başvuru ilanı açıklandı. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu için yeni ve sözleşmeli 14 farklı branşta memur ataması açıklandı. İşte süreç ve şartlar.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde “Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu” için sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. Mülakatsız atama olacak. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle özel bütçeden karşılanmak üzere toplam 14 adet Sözleşmeli Personel alınacaktır. Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi), Destek Personeli (Şoför) ve Teknisyen alımı başladı. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak, 2022 KPSS ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Mezuniyet Şartları Nelerdir?

2 Büro Personeli alımı için Herhangi bir lisans programından mezun olmak, Belgelemek kaydıyla Yönetici Asistanlığı konusunda en az 3 (üç) yıl mesleki deneyime sahip olmak,

1 Büro Personeli alımı için Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak,

1 Büro Personeli alımı için Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama önlisans programından mezun olmak, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri konusunda sertifikaya sahip olmak, Belgelemek kaydıyla Biyomedikal Cihaz Teknolojileri konusunda en az 3 (üç) yıl mesleki deneyime sahip olmak,

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10 uncu maddesinde belirtilen şartları taşımak, İlan başlangıç tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, (03.04.1993 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.)

2 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Erkek) alımı için Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak, İlan başlangıç tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, (03.04.1993 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.)

2 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Kadın) alımı için Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak, İlan başlangıç tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, (03.04.1993 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.)

1 Destek Personeli (Şoför) alımı için Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, Geçerlilik süresi dolmamış D veya DE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Belgelemek kaydıyla en az 3 (üç) yıl Şoför olarak mesleki deneyime sahip olmak, İlan başlangıç tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, (03.04.1993 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.)

1 Destek Personeli (Şoför) alımı için Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, Geçerlilik süresi dolmamış D veya DE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Belgelemek kaydıyla en az 3 (üç) yıl Şoför olarak mesleki deneyime sahip olmak, İlan başlangıç tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, (03.04.1993 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.)

1 Teknisyen alımı için Ortaöğretim Kuramlarının İnşaat Teknolojisi alanından mezun olmak, Belgelemek kaydıyla en az 3 (üç) yıl İnşaat Boyacısı/Boyacı olarak mesleki deneyime sahip olmak, İlan başlangıç tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, (03.04.1993 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.)

1 Teknisyen alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik Elektronik teknolojisi alanından mezun olmak, Belgelemek kaydıyla en az 3 (üç) yıl Elektrik teknisyeni olarak mesleki deneyime sahip olmak, İlan başlangıç tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, (03.04.1993 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir.)

Sözleşmeli Personel Alımı Süreci Nasıl İşler?

Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu için yeni kamu personeli alımı başvuruları alınmaya başladı. Bakanlık memur alımı için başvurular 17 Nisan’a kadar sürecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabileceklerdir. 

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum