En Az Lise 21-49 Yaş Adaylar Başvurabilir! SYDV Personel Alımı Başladı

En Az Lise 21-49 Yaş Adaylar Başvurabilir! SYDV Personel Alımı Başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışıma Vakfı SYDV güncel işçi alımı başvuruları başladı. Adaylar bu haberimizdeki kadro dahilinde başvuru yapabilir. İşte süreç ve şartların yer aldığı yazımız.

İslahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışıma Vakfı 2023 yılı İslahiye vefa projesi geçici işçi alım ilanı yayımlandı. 14 Hasta ve yaşlı Hizmetleri Bakımı personeli alımı yapılacak. 2 erkek, 12 kadın işçi alımı başladı.

Güncel personel alımı şartları nelerdir?

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, çalışmasına engel hali olmamak, 21-49 yaş aralığında olmak, erkek adayların en az B ehliyeti olması, askerliğini yapmış ya da tecil ettirmiş olması, adli sicil kaydının olmaması ile son 6 ay içinde İslahiye ilçesinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Yeni işçi alımı nitelikleri nelerdir?

Üniversitelerin hasta ve yaşlı bakımı önlisans mezunu olması gerekiyor. Ayrıca geriatri ile hijyen eğitimi bölümünden mezun olmak gerekiyor. Bu şartlarının sağlanmaması durumunda hasta yaşlı bakımı, hijyen eğitimi sertifikası ile ilgili MEB onaylı veya üniversite onaylı sertifikaya sahip olmak gerekiyor. Ya da en az lise mezunu olmak şartı var.

İslahiye SYDV personel alımı süreci

İslahiye SYDV personel alımı için başvurular 22 Aralık 2023 tarihi Cuma günü saat 17.00'a kadar yapılabilecektir. Başvurular SYDV'nin Fevzi Çakmak Atatürk Blv. No: 259 Gaziantep adresine yapılabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum