Büyükşehir KPSS ve İkamet Şartsız Kadrolu Psikolog Personeli Alımı

Büyükşehir KPSS ve İkamet Şartsız Kadrolu Psikolog Personeli Alımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanda daimi kadroda psikolog personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. Personel alımında KPSS ve ikamet şartı yoktur.

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilana göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İSPER bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda 1 Psikolog alınacaktır. KPSS ve ikamet şartı olmadan yapılacak personel alımına dair başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer almaktadır.

İstanbul Büyükşehir personel alımı için başvuru şekli ve başvuru süresi.

Adaylar başvurularını 29 Kasım - 5 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir kariyer internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. Başvurusu kabul edilen adaylar için mülakat yeri ve zamanı kurum tarafından mesaj ya da mail yoluyla bildirilecektir.

Psikolog alımı için adaylarda aranan başvuru nitelikleri nelerdir (1 personel).

Tercihen ilgili alanda yüksek lisans yapmış olmak, Tercihen en az 2 yıllık alan deneyimine sahip olmak, Tercihen İngilizce bilmek, MS Office programlarını yetkinlikle kullanabiliyor olmak, Atanma şartlarını taşıyor olmak (Türk vatandaşı olmak, Sabıka kaydı bulunmamak, Tercihen Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak vb.), Sahada aktif görev alabilecek olmak, Şehir içi seyahat engeli bulunmamak şartları aranmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.