Jandarma 2023 Açıktan Memur Alımı Online Başvuruları Başladı! KPSS Şartsız

Jandarma 2023 Açıktan Memur Alımı Online Başvuruları Başladı! KPSS Şartsız

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde yeni kamu personeli alımı bugün açıklandı. Jandarma’ya açıktan memur alımı yapılacak. KPSS şartsız başvuru ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından güncel ve yeni açıktan memur alımı açıklandı. Jandarma Genel Komutanlığının personel ihtiyacının karşılanması maksadıyla 16 sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Açıktan Memur Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, TSK, Jandarma, Sahil Güvenlik ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak, Herhangi bir siyasi partiye üye olmamak gerekiyor. KPSS puanı olmayan adaylar 70 olarak değerlendirileceklerdir. Bu kapsamda KPSS zorunluluğu bulunmuyor.

Kamu personel alımı mezuniyet şartları - kontenjanlar

Üniversitelerin bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliği bölümleri ile diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları başvurabilecek.

Jandarma Genel Komutanlığı açıktan temin yoluyla (16) sözleşmeli bilişim personelinin [Ağ ve Son Kullanıcı Güvenliği Uzmanı (1), Yazılım Geliştirme Uzmanı (10), Veri Tabanı Yönetim Uzmanı (1), DevOps Uzmanı (1), Elektronik, Haberleşme ve Güvenlik Uzmanı (2), Bilişim Sistemleri Uzmanı (1)] temini yapılacaktır.

Jandarma Açıktan Memur Alımı Süreci

Başvurular Jandarma Genel Komutanlığı’nın aşağıdaki internet adresi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı üzerinden online olarak yapılabilecek. Süreç 3 Nisan 2023 tarihinde başlayıp, 17 Nisan 2023 tarihinde saat 23:59’da sona erecek.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum