Kamu Kurumu 3 Unvanda Daimi Arşivci-Formen-Hasta Bakım Elemanı Alımı

Kamu Kurumu 3 Unvanda Daimi Arşivci-Formen-Hasta Bakım Elemanı Alımı

Kamu Kurumu tarafından İŞKUR sayfasında yayınlanan ilanda eğitim şartlı ve şartsız kadrolu personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. 45 yaş sınır ve ikamet şartı olmadan yapılacak personel alımına dair detaylar haberimizdedir.

İŞKUR internet sitesinde yayınlanan ilana göre Eskişehir ili Odunpazarı Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 unvanda kadrolu 4 personel alınacaktır. Personel alımında adaylar için ikamet şartı olmayıp 45 yaş şartı vardır

Odunpazarı Belediyesi personel alımında adaylar başvurularını 10 Nisan 2023 tarihine kadar kurum e-posta adresi üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. Başvurusu uygun görülen adaylar mülakata çağrılacaktır.

Arşivci (2 kişi), Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (1 kişi) ve Diğer Ustabaşı/Postabaşı/Formen (1 kişi) kadrolarına başvuru için adayların hangi niteliklere sahip olmaları gerekiyor.

Erkek olmak, 18 – 45 yaş arasında olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak şartları aranmaktadır.

Arşivci alımı için Üniversite mezunu olmak.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı için Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak, Bedensel engeli bulunmamak, 25 – 45 yaş arasında olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak.

Diğer Ustabaşı/Postabaşı/Formen alımı için C1 İngilizce seviyesine sahip olmak, Dijital sosyal projelerde görev almış olmak, Proje uygulama ve yönetmede tecrübeli olmak, Uluslararası Ticaret mezunu olmak (Tercihen siyaset bilimi), Grafik tasarım yapabilecek olmak, Yüksek Lisans yapmış doktora öğrencisi olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.