Lise Memuru Olmak İçin İlk Adım: Başvuru Süreci Detayları (KPSS 60)

Lise Memuru Olmak İçin İlk Adım: Başvuru Süreci Detayları (KPSS 60)

Lise memurluk başvuruları alınıyor. Lise mezunları için ilk adım memur olma fırsatı için güncel ilanı ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından LİSE MEMURU alımı yapılacak. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü namına mülakatsız atama yapılacak. Direkt olarak KPSS 60 puan şartı ile başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Maden ve Petrol İşleri memur alımı genel şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, askerlikle ilişiği olmaması, T.C. vatandaşı olması gerekiyor. Ayrıca adayların 35 yaşını doldurmamış olması, herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olması, herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmaması gerekmektedir.

Lise Memuru Olmak İçin Gereken Şartlar

2 Destek Personeli (Temizlik) Kadın, 2 Destek Personeli (Temizlik) Erkek personel alımı mezuniyetleri şu şekildedir: Başvuru için lise mezunu olmak, 2022 KPSSP94 puan türünden en az 60 almak, vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek, görevini devamlı yapmasına mani olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak şartları var.

Lise Memuru Atama Süreci ve Takvimi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde “Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü” için kadın ve erkek lise memur alımı için süreç 5 Nisan 2023 tarihi dahil olmak üzere online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum