Turkcell 122 Personel Alımı Özel İş İlanları

Turkcell 122 Personel Alımı Özel İş İlanları

Turkcell ve Grup Şirketleri tarafından 122 personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru için adaylarda aranan şartlar ve son başvuru tarihleri ilandan ilana farklılık göstermektedir. İlana başvuru yapmak için adaylarda aranan şartlar şu şekilde belirtilmiştir…

Turkcell ve Grup Şirketleri’nde görevlendirmek üzere Regülasyon Uzmanı, Satış Yöneticisi, Saha Operasyon Takım Üyesi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, İngilizce Bilen Müşteri Temsilcisi, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Yasal Takip Uzmanı gibi kadrolara personel alımı yapılacaktır.

Başvurular başlamış olup son başvuru tarihleri ilandan ilana farklılık göstermektedir. Turkcell ve Grup Şirketleri’nde görev yapmak için başvurular internet üzerinden online olarak yapılacaktır.

En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği Turkcell 122 personel alımı için adaylarda aranan şartlar şu şekilde belirtilmiştir:

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için: En az lise mezunu olmak, telefonda iletişim ve ikna becerisi yüksek, müşteri odaklı çalışabilen, problem çözme becerisi yüksek, 7/24 vardiyalı çalışmaya uyum sağlayabilecek, Microsoft Office programlarına hakim personel alımı gerçekleştirilecektir.

Çalışan Yardım Masası Uzmanı alımı için aranan şartlar: En az Meslek Yüksekokul mezunu (Bilgisayar Programcılığı, Elektronik Haberleşme…), Microsoft Office ve bilgisayar donanım bilgisine sahip, ekip çalışmasına yatkın, yeni teknolojileri araştırmayı seven, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan personel alımı yapılacaktır.

Ürün Yönetim Uzmanı alımı için: Üniversitelerin İşletme, İstatistik veya Ekonomi bölümlerinden mezun, en az 2 yıl raporlama üzerinde tecrübeli, temel raporlama ve proje yönetim süreçlerine hakim, Microsoft Office programlarını çok iyi kullanabilen personel istihdamı gerçekleştirilecektir.

Satış Yöneticisi alımı için adaylarda aranan şartlar: Üniversitelerin lisans programlarından mezun, bayi ve distribütör yönetiminde en az 3 yıl tecrübeli, toptan satış ve organizasyonu hakkında deneyim sahibi, iyi derecede İngilizce bilen, Microsoft Office programlarına hakim, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış personel alımı yapılacaktır.

Turkcell ve Grup Şirketleri ilanlarına ulaşmak ve kendinize en uygun ilana ulaşmak için kariyer sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.