11 Kamu Kurumu Çok Sayıda Şoför Alımı Yapacak! Güncel Başvurular-Kontenjanlar

11 Kamu Kurumu Çok Sayıda Şoför Alımı Yapacak! Güncel Başvurular-Kontenjanlar

11 kamu kurumu bünyesinde farklı branşlarda olmak üzere şoför alımı başvuruları alınıyor. Güncel şoför alımları başvuru süreci, il il kontenjan dağılımları bu yazımızda yer alıyor.

Belediye iştiraklerinden 11 farklı kamu kurumu için şoför alımları yapılıyor. Kamu şoförü alımı başvuruları kapsamında DAİMİ kadrolara atama yapılacak. 11 farklı kamu kurumuna ait iştirakler kapsamında başvuru süreçleri, detayları bu yazımızda İŞ İLANLARI KARİYER olarak hazırladık.

Şoför alımı yapılacak birimler

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım SA. Tic. A.Ş.,
  • BURULAŞ / Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşl. Tur. San,
  • Kemer Belediyesi Personel Ltd. Şti.,
  • İstanbul Personel Yönetim A.Ş. (İSPER A.Ş.),
  • Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hiz. San. ve Tic. A.Ş.,
  • Albeltaş Gıda İnşaat İnş. Mlz. Taşımacılık Temizlik Hizmet İşlt. Madencilik Müh. Özel Sağlık Makine San. ve Tic. A.Ş.,
  • Bakırköy Personel Hizmetleri Ltd. Şti.,
  • Simav Jeotermal, Elektrik, Turizm, Tİcaret, İnşaat, yatırım, Seracılık Hizmet A.Ş.,
  • Antalya İnsan Kaynakları A.Ş,
  • Espark Eskişehir Park Bahçe Peyzaj Temizlik A.Ş.,
  • Mustafakemalpaşa Turizm ve Tesis İşletmeciliği Akaryakıt Gıda İnşaat ve Ticaret LTD. Şti. için olmak üzere şoför alımı tüm detayları şu şekildedir:

Denizli 50 şoför alımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım SA. Tic. A.Ş. tarafından 50 şehiriçi otobüs şoförü alımı yapılacak. Başvurular 30 Nisan'a kadar sürecek. Başvuru için yeni D, Eski E ehliyet olmak, SRC-2 belgesi olmak, psikoteknik belgesi olmak, araç kullanmaya engeli bulunmamak gerekiyor. Başvurular Sümer Mah. Çal Cad. No:59 Merkezefendi/Denizli adresi İnsan Kaynakları birimine yapılacak.

 

Burulaş 50 şoför alımı

BURULAŞ / Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşl. Tur. San. tarafından 50 otobüs şoförü alımı yapılacak. Başvurular 22 Mayıs'a kadar sürecek. Başvuru için en az lise, E sınıfı ehliyet, askerliğini tamamlamış, 48 yaşını aşmamış, araç kullanmaya engeli olmayan adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular Bursa İstihdam ve Kariyer Ofisi BİKO'ya yapılacak.

 

Kemer 18 şoför alımı

Kemer Belediyesi Personel Ltd. Şti. tarafından 18 şoför alımı açıklandı. Başvurular 24 Mart'a kadar yapılacak. Adaylar başvurularını Arslanbucak Mah. 230. sok. no:2/2 Kemer/Antalya adresine yapılacak. Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak, Kemer'de ikamet ediyor olmak gerekiyor.

İSPER 2 şoför alımı

İstanbul Personel Yönetim A.Ş. (İSPER A.Ş.) için daimi 2 şoför alımı yapılacak. Başvurular 21 Mart'a kadar İBB'nin kariyer internet sitesinden genel başvuru alanından yapılabilecek. Başvuru için lise mezunu olmak gerekmektedir.

Odunpazarı 20 şoför alımı

Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hiz. San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde 20 ağır vasıta şoförü ve 1 ağır araç şoförü alımı yapılıyor. Süreç 20 Mart'a kadar devam edecek. Başvurular aşağıdaki resimde yer alan e-posta adresine yapılacak. Başvuru için erkek olmak, E sınıfı ehliyeti olmak, SRC belgesi ve psikoteknik belgesi olmak, bedensel engeli olmamak, 18 yaşından büyük, 45 yaşından küçük, askerlik hizmetini tamamlamış, emeklilik hak kazanmamış olmak şartları var.

 

Albeltaş 3 şoför alımı

Albeltaş Gıda İnşaat İnş. Mlz. Taşımacılık Temizlik Hizmet İşlt. Madencilik Müh. Özel Sağlık Makine San. ve Tic. A.Ş. için 3 damperli kamyon şoförü alımı yapılacak. Başvurular 21 Mart'a kadar yapılabilir. Başvurular Yenice Mahallesi Beşeylül Caddesi no: 30 Alaşehir adresine yapılacak. Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, E Ehliyeti ya da yeni tip C, CE, D1 ve D1E ehliyeti olmak ve diğer şartları taşımak gerekiyor.

Bakırköy 10 şoför alımı

Bakırköy Personel Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından 10 şoför alımı yapılacak. Başvurular 20 Mart'a kadar aşağıdaki resimde yer alan e-posta adresine yapılacak. Başvuru için 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, Vardiyalı çalışmaya engel olacak sağlık problemi olmamak gerekmektedir.

Simav 8 şoför alımı

Simav Jeotermal, Elektrik, Turizm, Ticaret, İnşaat, yatırım, Seracılık Hizmet A.Ş. tarafından 8 otobüs şoförü alımı açıklandı. Başvurular 24 Mart'a kadar devam edecek. Başvurular Simav Belediye Hizmet Binası Kat:2 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü adreslerine olacak. Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, en az ilköğretim mezunu olmak, Simav'da ikamet etmek gerekiyor.

Antalya 3 şoför alımı

Antalya İnsan Kaynakları A.Ş. tarafından daimi 3 şoför alımı yapılacak. Başvurular 23 Mart'a kadar olacak. Adaylar başvurularını Yüksekalan Mah. Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hiz. Binası no:20 Muratpaşa/Antalya adresine yapacak. Başvuru için Antalya'da ikamet ediyor olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, ağır vasıta ataç kullanabilmek, E sınıfı ehliyeti olmak, en az ortaokul mezunu olmak gerekiyor.

Espark 1 şoför alımı

Espark Eskişehir Park Bahçe Peyzaj Temizlik A.Ş. 1 şoför-yük taşıma personel alımı yapacak. Başvurular 20 Mart'a kadar olacak. Başvurular aşağıdaki e-posta adresine olacak. Adayların başvuru için T.C. vatandaşı olması, adli sicil kaydı olmaması ve kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir.

Mustafakemalpaşa 1 şoför alımı

Mustafakemalpaşa Turizm ve Tesis İşletmeciliği Akaryakıt Gıda İnşaat ve Ticaret LTD. Şti. bünyesinde 1 şoför alımı yapılacak. Başvurular 20 Mart'ta tamamlanacak. Başvuru için T.C. vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olmaması, Mustafakemalpaşa'da ikamet ediyor olması, B sınıfı ehliyeti olması gerekiyor.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum