13 Bin 236 Lira Net Maaşla Kamu Personel Alımı Başvurusu Alınacak (KPSS 65)

13 Bin 236 Lira Net Maaşla Kamu Personel Alımı Başvurusu Alınacak (KPSS 65)

Kamu kurumu bünyesinde olmak üzere 13 bin 236 lira net maaşla güncel memur alımı başvuruları alınacak. Büyükşehir Belediyesi memur atama başvuru tüm detayları ve süreç bu yazımızda.

Konya ili iş ilanları bünyesinde Konya Büyükşehir Belediyesi için kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. 13 bin 236 lira maaş verilecek. Kadrolu Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 10. derece zabıta memuru atama başvuru süreci, şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu personel alımı genel şartlar

Adayların başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması gerekiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı mezuniyetler

19 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 10. derece kadrolar için olacak. Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler Önlisans mezunu olmak, KPSSP93 en az 65 ve puan almak, erkeklerde en az 167 cm, kadınlarda en az 160 cm boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, en az B ehliyeti olmak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak gerekmektedir.

Zabıta memuru maaşları ne kadardır?

Devlet memuru maaşları evli ve bekar olmasına göre değişmektedir. 10. Derece bekar zabıta maaşı 12 bin 34 liradır. Evli, eşi çalışmayan 1 çocuklu memur ise 13 bin 236 lira maaş almaktadır.

Personel alımı başvuru tarihleri

Konya Büyükşehir Belediyesi kadrolu 10. derece zabıta memuru alımı için başvurular şahsen yapılacak. Süreç 13 Mart 2023 ile 17 Mart 2023 tarihlerinde olacak. Adaylar “Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası No:14 Meram/KONYA” adresine başvuru yapacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum