24 Branşta Güncel 450 Kamu Memur Alımı Online Başvuruları (Kontenjan Dağılımı)

24 Branşta Güncel 450 Kamu Memur Alımı Online Başvuruları (Kontenjan Dağılımı)

Kamuya kurum içi olmak üzere 24 farklı branşta MEB personel alımı başvuruları alınıyor. Güncel 450 kontenjan için tüm detayları ve süreci bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı “MEB” tarafından güncel kamu personel alımı online kurum içi başvuruları alınıyor. 450 kamu personel atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık. İşte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı memur alımı kontenjanlar

450 kamu personel alımı 24 farklı branş için olacak: 11 Beden Eğitimi, 6 Biyoloji, 6 Coğrafya, 23 Diri Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 5 Felsefe, 23 Fen Bilimleri, 6 Fizik, 5 Görsel Sanatlar, 5 İHL Meslek Dersleri, 35 İlköğretim Matematik, 37 İngilizce, 6 Kimya, 24 Matematik, 42 Mesleki ve Teknik Eğitim, 5 Müzik, 30 Okul Öncesi, 21 Özel Eğitini, 12 Rehberlik, 52 Sınıf Öğretmenliği, 18 Sosyal Bilgiler, 12 Tarih, 6 Teknoloji ve Tasarım, 24 Türk Dili ve Edebiyatı, 36 Türkçe olmak üzere 450 kontenjan için yapılacak.

MEB personel alımı genel şartlar

Adayların başvuru için 657 sayılı DMK’daki genel şartları taşıması, 35 yaşını doldurmamış olması, adaylık ve sözleşmeli öğretmenlik süresi dahil olmak üzere sınav başvurusunun son günü itibarıyla öğretmenlikte 8 yıl ve daha fazla hizmeti bulunması, MEB bünyesinde öğretmen kadrolarında (eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfında) görev yapıyor olması, adaylık ve sözleşmeli öğretmenlik süresi dahil olmak üzere öğretmenlikte 8 yıl ve daha fazla hizmeti olması ve en az 3 yıl Bakanlığa bağlı resmi eğitim kanunlarında görev yapmış olması gerekiyor.

Eğitim müfettişi personel alımı başvuru tarihleri

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 450 eğitim müfettiş yardımcısı kadrolarına başvuru için adaylar başvurularını 19 Mart’a kadar yapabileceklerdir. Başvurular için güncelleme duyurusu gelmişti ve süreç uzatılmıştı. 

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum