4 İlde Kamu Personel Alımı İş İlanı Online Başvuruları Sona Eriyor

4 İlde Kamu Personel Alımı İş İlanı Online Başvuruları Sona Eriyor

Kamu personel alımı iş ilanı başvuruları kapsamında kalkınma ajansı için süreç tamamlanıyor. 4 şehir kapsamında yeni kadrolar için başvurular alınıyor. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu Kurumu bünyesinde olmak üzere yeni ve güncel memur personel alımı başvuruları tamamlanıyor. Dicle Kalkınma Ajansı tarafından kamu personel alımı için uzman personel ataması yapılacak. İŞ İLANLARI KARİYER olarak gerekli başvuruları ve tüm detayları bu yazımızda hazırladık.

Dicle Kalkınma Ajansı kamu memur alımı genel şartları

Başvuru için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi suçtan dolayı hükümlü olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu görevinden çıkarılmamış olmak, çeşitli KHK ile görevinden ihraç edilmemiş olmak şartı var. İŞte mezuniyetler ve başvuru yapabilecek KPSS puan türleri

Memur personel alımı başvuru mezuniyet şartları

1 uzman personel alımı kadrosuna başvuru için adayların Ziraat Mühendisliği mezunu olması ve  KPSS P1, P2, P3 puan türlerinden en az 80 puan almış olması gerekiyor.

2 uzman personel alımı kadrosuna başvuru için adayların Şehir ve Bölge Planlama, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Orman Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Tekstil Mühendisliği, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği mezunu olması KPSS P1, P2, P3 puan türlerinden en az 80 puan almış olması şartı var.

Uzman personel alımı başvuru tarihleri

Dicle Kalkınma Ajansı bünyesinde yeni kadrolara uzman personel alımı için süreç 29 Temmuz 2022 tarihi dahil olmak üzere sona erecektir. Adaylar başvurularını hemen aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden online olarak yapabilirler.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.