AÖF Sınavları Online Mi Olacak? Resmi Açıklama Geldi

AÖF Sınavları Online Mi Olacak? Resmi Açıklama Geldi

“ATA AÖF sınavları Online Mi Olacak?” sorusunun cevabı kurum tarafından açıklandı. Sınavlar hangi tarihte ve nasıl yapılacağını duyuran ATA AÖF’ nin yapmış olduğu açıklama.

Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Vize sınavları için sayılı haftalar kaldı. Peki ya sınav hangi ayda olacak? Sınav Nisan Ayında yapılacak olup sınavın Online Mi Yoksa Yüz yüzemi olduğu ise kurum tarafından belirtildi. Yarıyıl Bahar Ara sınavları Yüz yüze değil Online olarak yapılacağı belirtildi.

Günü Gününe Sınav Tarihleri

Sınava girecek adaylar içi sınav tarihleri 3 ve 4 Nisan 2021 tarihi olarak belirlendi. Final Sınavlarına katılmak isteyen adaylar için ise 22 ile 23 Mayıs 2021 tarihleri arasında sınavlar düzenlenecektir.

Kurum Tarafından Yapılan Açıklama

ATA AÖF yapmış olduğu açıklamada; “Açık öğretim Fakültemizin değerli öğrencileri; Yapmış olduğumuz görüşmeler sürecinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar dikkate alınarak 2020-2021 Bahar Yarıyılı ara (vize) sınavlarının çevrimiçi (online) yapılmasına karar verildi.” Şeklinde açıklama yapıldı.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum